Кои са Анонимните и защо са анонимни?

Кои са тези хора? Биха могли да са всички, без имена, без лица, без пол, без прякори дори, а имат силно влияние върху обществото. Можем ли да допуснем анонимни хора да прокарват идеи. Идеи които да набират сила? Не може ли някой не толкова добронамерен да сложи маска и да разпространява дезинформация? 
Първо трябва да се запитаме, ако искате да скриете нещо, какво бихте направили? Има няколко варианта, но бас ловя, че няма да се сетите за най-ефективният.
Първото нещо, което трябва да Ви дойде на ум, е да лъжете. Лъжите объркват, насочват вниманието в друга посока.
Второто нещо което би трябвало да ви хрумне е да си мълчите. Ако никой не знае за проблема, той проблем ли е? 
Да, тези неща звучат обещаващо, особено ако ги комбинираме. Тогава имаме рецептата за скриване на нещо. Ама има по-добро. Доста по-ефективно и то е да поставиш истината под носа на хората. Днес обществото е залято от толкова много информация, че няма как да осмисли всички или да отсее важното. Това ще го илюстрирам така:
Неотдавна един американски репортер отишъл в Тибет, за да вземе интервю от стар дзен-мъдрец. Когато двамата седнали на по чаша чай, вместо да остави дзен-мъдреца да говори, репортерът започнал да изтъква какво той бил научил за живота. И така, той продължил да говори, докато мъдрецът му наливал чай. Дърдорел и дърдорел безспир, а през това време чаят достигнал ръба на чашата му и започнал да се излива на пода. Репортерът най-накрая спрял и казал изненадано: "Какво правиш? Не можеш да налееш повече чай! Чашата прелива!"
"Да - отговорил мъдрият учител. -Чашата е като ума ти - толкова е пълен с идеи, че няма място за нова информация. Трябва да изпразниш главата си, за да може знанието да влезе в нея."
Представете си, че ставате сутринта. Отваряте си мейла или обикновената поща. Има реклами. Излизате навън, има реклами, биоборди, раздават Ви флаери на всеки ъгъл. Отивате на работа/ на училище, там колегите Ви пълнят главата със лични драми, попадате на още реклами и още информация. Вечер си пускате телевизора и какво има там? -Реклами! МНОГО РЕКЛАМИ НАВСЯКЪДЕ. Реклама за перилни препарати и дамски превръзки. Чудели ли сте се някога, защо има толкова много реклами за дамски превръзки, при положение, че таргета е само половината население.  Ами целта е, да има информация в пространството, много информация и то безполезна! Подсъзнанието попива всичко като гъба и колкото повече информация поемаме, толкова по-малка част от нея се преработва на съзнателно ниво. Тоест, ние не осъзнаваме какво се случва около нас. Живеем в мъгла. Когато минавате по една и съща улица всеки ден, вече не Ви правят впечатление сградите или рекламите, просто си гледате напреде, но когато има някаква промяна, веднага я забелязвате, нали?  Така че, ако аз искам да скрия нещо от вас, ще Ви го кажа, ще го повторя, ще го потретя то ще си остане в потока информация, ще спре да Ви прави впечатление и мисията ми ще е успешна!
Каква връзка има това с анонимните? Ако информацията която казват е истина, не би ли следвало, правителствата, които следят всичко и всички, да разберат кои са и да ги спрат? Ами да, ама правителствата използват точно тази схема. Ако искат да скрият нещо, то те правят всичко възможно да Ви го кажат. 
Влизате в библиотека, пълна е с книги. Мирише толкова приятно на хартия и мастило. Половината книги са за конспирации, окултизъм и езотерика. Влизате в замунда, има 10 000 000 светещи и мигащи реклами, които направо Ви хипнотизират. Но не те са важното. Вижте филмите от последната година. Вампири, окултизъм, магии, суперсили, свръхестествени неща и паранормално. Защо медиите и анонимните ни заливат с това? Защото искат да скрият истината от нас. Нещо голямо става и ние само трябва да погледнем малко по-далече от носовете си. Едни /включително и аз/ говорят за рептили, рептили в България, рептили по телевизията. Има десетки клипове на русалки, НЛО, шейпшифтъри, извънземни, сивите, клипове на известни певци и връзката им с илюминати. Има клипове на рептилските очи на Буш, баща и син, как Обама си променя формата и всякакви подобни неща. Защо, допускат това? Не се ли разкриват? Ами ок де, има толкова доказателства за съществуването им, има толкова много информация по темата и вече почти всички са наясно с това. Каква е целта на анонимните? И какво, някаква промяна има ли? -Не, няма и да има, защото информацията която изпускат е точно толкова, колкото да скрият истината, но и да задоволят любопитството на хората. И сега някой от Вас, като види кличетата с русалки и рептили и върже това с атентатите от 9/11, ще си помисли, че вече знае всичко, схемата му е ясна и няма да рови повече. БИНГО, точно това е целта им. Подават 1% от истината, удавена от море от лъжи. Това се нарича сандвич - 1 част истина и 2 части лъжи. Получава се дезинформация. Пример за това е филма "ZEITGEIST" и "The secret". При първият, той е разделен на 3 части. Първата е 99% истина, докато другите 2 са само дезинформация. Така, който е гледал 1-вата част, вече има пълно доверие на авторите и те могат да Ви изманипулират в другите 2 части. Филма "The Secret" е по-различен. Там основните херметически принципи са верни, но интенцията е просто страшна. Карат Ви да използвате висши духовни познания, не за израстване на духа и стремеж към просветление, а за да имате повече пари. Това е направо трагично. 
Малко се отклоних, но да се върнем на анонимните. Кои са анонимните? Тяхната структура е доста комплексна, голяма и с доста добър мениджмънт и стабилно финансиране. В 21 век, популярност се добива само срещу солидни финанси и лобиране. Рекламата е скъпо удоволствие. От къде получават финансирането си? Кой ги ръководи? Каква власт има човека най-отгоре в йерархията им? Каква е целта на анонимните? Ако аз мога да съм анонимен и всеки друг от нас също е анонимен, как ще разбера кой кой е? Как ще разбера кой е създателя и кой пише плановете. Дори да се срещна с него, как ще го позная следващият път? Ами кой дава паричките за рекламите ни, за проучванията, кой дава информацията? Как я проверяваме? 
А защо се крием? Нали доброто няма нужда от маски, само злото се крие зад паравани? 
Легион от криещи се, това е все едно, да пиша това, ама от друг блог, където да няма име, да няма никакъв шанс за връзка с мене и да не знаете дори от коя планета съм. Ама въпреки това да наливам морал, ценности и целомъдрие. То е спорно дали сега мога, а какво да говорим, ако съм анонимен. Ами някой от анонимните е лош човек, с лоши цели? Да не забравяме и мотото им. Никога не забравяме и мотото им:
Ние сме анонимните. Ние сме легион. Ние не прощаваме. Ние не забравяме. Очаквайте ни.
Само аз ли не виждам нищо християнско в това? "Ние не прощаваме", християнството не ни ли учи да прощаваме? 
След това казват, че са легион. Знаете ли какво е легион?
Легион, познат още като Гадаринския демон, или превеждан като Множество, е демон, който е споменат в Евангелие от Марк 5:9 и Евангелие от Лука 8:30. Паралелна версия на историята може да бъде открита в Евангелие от Матей 8:28-34, но тази версия не съдържа името „Легион“ и разказва за двама мъже, не само един, обладани от множество от демони. В историята, Иисус пътувал до „Гадаринската земя“ („Герасена“ в Марко и Лука) и среща мъж Обладан от зъл дух, който проговорил на Иисус в разговор. Най-често цитираната версия е от Марк 5:9:
И Исус го попита: Как ти е името? А той Му каза: Легион ми е името; защото сме мнозина.. превод от Цариградската Библия
Друга версия на цитата е от Лука 8:30:
Исус го попита: Как ти е името? А той каза: Легион; защото много бесове бяха влезли в него. превод от Цариградската Библия
Демоните, които улегнали в Легион, били наясно със голямата сила на Иисус и умолявали да бъдат пощадени, и да не бъдат захвърлени обратно в бездънната яма, Ада (нито една от думите превеждани като Ад в Библията не били използвани, а те са Шеол, Геханна, Хаидес, Тартарос; специално, в Марко 5:10, е използвана гръцката дума Кхорас, преведена като „земя“, но по-точно означава празно пространство, и в Лука 8:31, е използвана думата Абисос, означаваща бездна). Иисус вместо да ги отпъди от тялото на мъжа, изпълнил желанието им, позволил им да живеят в стадо прасета. Когато демоните се вселили в прасетата, те побягнали към Галилейското море и се издавили в него.
Целта на анонимните е да накарат хората да си мислят, че има светлина в края на тунела и да си кажат, че няма нужда да се притесняват, "те анонимните знаят какво правят". Ето, потъваме още повече...
Няма да продължавам да разсъждавам от Ваше име и ще завърша така:  Войната винаги е била за съзнанието Ви! Колкото повече версии чувате за истината, толкова повече се фрагментира! Не вярвайте сляпо на никого, особено, на такива като анонимните които се опитват "да спасят света"! Често вълка се представя за агне за да влезе в стадото! 

Update
Wikileaks... ще се опитам да го обясня по-подробно, защото нещата в които вярват илюминати, не са неща от ежедневието, тези хора не мислят като масите /тоест нас/. Върво, тяхната религия е много много по-различна от нашата, вярванията им са други, убежденията, интенциите за действията им. Така, че когато правят нещо, което уж е против тях, не забравяйте, че ние не знаем какво точно целят и какви са методите им. 
Първо, религията на илюминати е много по-древна от познатите ни. Тя е може би първата такава, имайки се напредвид, че всички други произлизат от нея. Ако сте християни, то значи сте много заблудени, защото християнството е просто езичество, само че, вместо "богове" както се казва в стария завет, оригинала, е заменено с "бог" във версията на крал Джордж. Ако сте мюсулмани, то пак сте прецакани, защото там историята не е много по-различна, ако сте индуси, тогава направо сте в кьопа с двата крака, защото инуизма е нещо като сатанизъм, само че честванията са доста по-цветни. Будистите поне имат дадени някои принципи, ама са дадени от същите които са дали и другите религии. Няма да задълбавам повече с теология, ще карам по-направо. Не казвам, че това е вярно, че аз вярвам в това или че Вие трябва, но тези хора вярват и това ги кара да правят това. 
Те вярват, че всеки се ражда свободен и има право на свобода. Не могат да ни навредят, ако ние не им позволим. Другото което правят е да казват истината ВИНАГИ! Те не могат и не искат да ни лъжат, затова трябва по някакъв начин да казват всичко, въпрос на изобретателност е, да го направиш така, че никой да не повярва. Супер, хем си казал всичко, хем никой не вярва. Тоест измиваш си ръцете. Това, че хората си казват "това е просто филм", си е техен проблем. Hollywood е само единият източник на информация, другият е wikileaks, също и музикалната индустрия. Сега е момента да спрете да четете, ако искате да сте "нормални" занапред. Тъй като те ТРЯБВА да кажат истината, са избрали прекрасен начин хем да го правят, хем никой да не вярва. Правят мегабюджетен филм, казват си всичко, всички гледат филма, запознават се с проблема и накрая си казват "да.. хубав филм, ама филм...". Само един въпрос, къде пише, че филмите са само филми? Някой от hollywood да е подписвал декларация, че всичко е фикция и че няма никакви истини? Кога последно Rihanna или Lady Gaga казаха, че всичко е само шоу? Кога новините които гледате, подписаха декларация, че няма да Ви манипулират? Кой плаща за тези неща? Знаете ли сайт от сортна на wikileaks колко много ресурси иска. Не само за хостинг и безбой домейни, ами знаете ли колко е скъпо набавянето на такава информация? Следователно, анонимните и wikileaks са поставени нарочно там, защото те искат ВИЕ да знаете, да сте информирани, така те са с чисти ръце. Този принцип идва от херметизма. 

. ПРИНЦИПЪТ НА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ
"Всичко е двойствено; всяко нещо притежава два полюса; всяко нещо има своя противоположност; еднаквото и различното са едно и също; противоположностите са еднакви по своята природа, но са различни по степен; противоположностите се привличат; всички истини са полуистини; всички парадокси могат да се помирят." Кибалион

Или на български: Нищо не е само лошо и нищо не е само добро. Ин и Ян, мъжкото и женското начало. Тоест полярностите. Но както Ин и Ян, в черното има бяла точка и в черното има бяла. Тоест те въпреки, че са тъмни, трябва да оставят избор на хората, това, че последните не могат да го осъзнаят си е техен проблем. Този Принцип е олицетворение на истината, че "всичко е двойствено", "всяко нещо притежава два полюса", "всяко нещо има своя противоположност", като всяко от тези твърдения представлява стара Херметична аксиома. Той обяснява старите парадокси, които са обърквали толкова много хора, формулирани по следния начин: "тезата и антитезата са тъждествени по своята природа, но се различават по своята степен"; "противоположностите са еднакви, различавайки се единствено по степен"; "двойката противоположности могат да бъдат помирени"; "противоположностите се привличат"; "всяко нещо съществува и не съществува в един и същи момент"; "всички истини не са нищо друго освен полуистини"; "всяка истина е половин неистина"; "съществуват две страни за всяко нещо" и т. н., и т. н. Той обяснява, че във всяко нещо съществуват два полюса, или два противоположни аспекта, и че тези "противоположности" са наистина само двата крайни момента на едно и също нещо, с редица междинни степени между тях. За илюстрация: топлина и студ, макар и "противоположни", в действителност са едно и също нещо, като различията се изразяват просто в степента на едно и също нещо. Погледнете термометъра и се опитайте да разберете, дали можете да откриете къде свършва "топлината" и къде започва "студът"! Не съществува такова нещо, като "абсолютна топлина" или "абсолютен студ" -двата термина "топлина" и "студ" просто показват различни степени на едно и също нещо и това "едно и също нещо", което се проявява като "топлина" и "студ", представлява просто форма, разновидност и степен на Вибрацията. Така "топлина" и "студ" са просто "двата полюса" на това, което наричаме "Топлина" - и явленията, които спадат към нея, са прояви на Принципа на противоположностите. Същият Принцип се проявява в случая със "светлината и мрака", които са едно и също нещо, а разликата се състои в различните степени между двата полюса на явлението. Къде свършва "тъмнината" и започва "светлината"? Каква е разликата между "голямо и малко"? Между "твърдо и меко"? Между "черно и бяло"? Между "остро и тъпо"? Между "шумно и тихо"? Между "високо и ниско"? Между "положително и отрицателно"? Принципът на противоположностите обяснява тези парадокси и нито един друг Принцип не може да го замести. Същият Принцип функционира на Ментално ниво. Нека вземем един радикален и краен пример - този за "любовта и омразата", две ментални състояния, които, както изглежда, са абсолютно различни. И все пак съществуват степени на Омраза и степени на Любов, както и една средна точка, при която използваме термини като "харесвам" или "не харесвам", които преминават едно в друго толкова постепенно, че понякога не знаем дали "харесваме", "не харесваме", или "нито едно от двете". И всички те са просто степени на едно и също нещо, както ще се уверите, ако за момент се замислите. И дори нещо повече (което според херметиците е и по-важното) - възможно е вибрациите на Омразата да се променят във вибрации на Любовта както в собствения ум, така и в умовете на другите. Мнозина от вас, които четат тези редове, лично са преживявали неволния бърз преход от Любов към Омраза, както и обратното. И вие следователно ще разберете възможността да бъде извършено това като се използва Волята с помощта на херметичните формули. "Добро" и "Зло" са само полюси на едно и също нещо и херметиците разбират изкуството на превръщането на Злото в Добро с помощта на приложението на Принципа на противоположностите. Накратко, "Изкуството на поляризацията" се превръща в етап от "Менталната алхимия", известна и практикувана от древните и съвременни херметични Майстори. Разбирането на Принципите ще позволи на индивида да промени собствената си Противоположност, както и тази на другите хора, ако отдели необходимото време и усилия за овладяването на изкуството. Те не могат просто да пуснат 1-2 атомни бомби и да се приключи с всичко, има принципи които дори те не могат да пренебрегнат.
От нас зависи да се образоваме как действат, за да се предпазим! Опознай врага си! Те ни познават отлично, а ние тях?
Изключете телезомбаторите си и включете мозъците си!



Ако Ви е харесало това, може да ми го върнете, като ми харесате страницата в фейсбук! 



Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!