Съществуват ли рептили и сред нас ли са





"We are of peace, ALWAYS"!
/Съветвам Ви да четете линковете към статията, за по-пълно разбиране!/

Рептил
Темата е доста игрива, може да се изопачи по такъв начин и ако оратора е добър, може да Ви убеди и в двете тези, че съществуват и че не съществуват. - Огледален свят! Медиите се опитват да ни убедят и в двете тези, създавайки когнетивен дисонанс! Ще се опитам да бъда обективен колкото мога. Разбира се, не очаквайте официална информация например от Уикипедия, това е все едно комунистите да дават новини от Запада. Просто не става така :D 
Първо за по-незапознатите, от доста време се говори за съществуването на реална рептилоидна цивилизация, която живее паралелно с нас на земята. Те знаят за нас, но ние не знаем за тях. Имат телепатични умения /които може би са вид технология/ и умеят да сменят формата си /което може би е следствие на тази технология и не се променят наистина. Приличат си на рептили, но ние ги виждаме като нас/. 
Кралица Елизабет II рептил
Когато се изследва нещо подобно е добре да се види кога и от къде са тръгнали тези легенди. Ако метнем едно око в историята, ще видим, че доста отдавна хората са говорели за това и дори колкото по-назад отиваме, толкова по-често срещаме легенди и митове за тях. Легендите всъщност са народната памет-своеобразен огледален свят, който мислим за измислица, но всъщност е по-реален от това което мислим за "реалността". Когато нещо много важно се случи за един народ, той го помни чрез легендите и приказките. Тази памет е избирателна и не би останало нещо маловажно. Например в българските приказки и легенди, доста често се срещат рептилоидни същества, като хали, змейове, лами и други подобни. В тях "добрият" винаги  е малкият брат, а "лошият" е халата с 3 глави. Три глави може да метафора за три личности или три лица. С три глави е дявола във вечното произведение "Ад" на Данте Алигиери.  Северните страни говорят за русалки, които нищо чудно да се рептили живеещи под водата. В племето Зулу /това бяха тези от филмите дето го играят лошите в Африка, които постоянно водят войни/ до днес вярват в съществуването на рептили. Не просто го вярват, ами живеят с това напълно спокойно, приказките им са за рептили, легендите, вярванията. Дори има интервю с вожда им по темата. Доста е дълго но е интересно. Интересно е за племето да се спомене, че астрономическите им познания са доста напреднали, предвид сегашното им развитие. 
Шака Зулу
Тъй като няма как да се докажи твърдението, че съществуват, може само да предполагам, освен ако някой не види и не пипне рептил. Ок, някой ще каже, че научно за да се докаже, трябва да се изследва такъв. Добре, има логика, но е грешна. 
За да разберем защо тази логика е напълно грешна, първо трябва да скочим още по-дълбоко в заешката дупка. Света в който живеем и по-скоро пространството и времето не са това което приемаме в ежедневието си. Нито живеем в триизмерен свят, нито времето тече така както ние си мислим. Логиката на която се базира науката е правилна, ако живеем в триизмерен свят и времето тече линейно от минало към бъдеще. Но тъй като реалността е друга, то следва и логиката ѝ също да е друга. Това е един дуалистичен свят /нашият/ където всичко може да бъде класифицирано като добро, лошо, има го, няма го, съществува, не съществува, доброто е само добро, а лошото-само лошо. В този свят логиката е, че съществува само и единствено тогава, ако го пипнеш или видиш. 
Всъщност това е доста грешно, в природата тези опростени модели не работят много много добре. Полезни са, но не са 100% верни. 
Трябва да потърсим друга логика, която не е базирана на полярния модел "има-няма". Трябва просто да разширим съзнанието си и да си представим трета опция. Така, че нека не отхвърляме нещо, само защото науката не го е открила, тя отрича и Бог, но вярващите си вярват  и са дълбоко убедени в съществуването му. Същото е и с половината от  новите открития, съществуват на теория, не могат да ги пипнат, видят и опишат, а само виждат последиците от съществуването им, но това се приема за доказателство.... Науката е платена и обслужва интересите на Елита. 
Изследователите на рептили казват, че много от известните личности са такива, актьори, певци, политиците и някои от водещите по новините.  Те са шейпшифтъри, тоест рептили, които могат да изглеждат като хора. Разбира се в това число можем да споменем и кралица Елизабет II, която не е нужно да си много навътре в нещата, за да усетиш, че е гущерка. Сега след като се пръкна и отрочето на Уилям и Мидълтън, е въпрос на време да се заговори и за това. Бебето се роди на много интересна дата. 22/7. Хората които разбират играта, вече са забелязали, че датата не е случайна, напротив, много точно е избрана. Да не говорим, че принц Уилям е роден в деня на лятното слънцестоене, а в деня на раждането на Кейт Мидълтън е имало лунно затъмнение. Можете да прочетете повече около наскоро излюпилото се рептилче тук! Теорията се базира на някои странни случки по време на живи предавания, наблюдения и всякакви доказателства. Има много много клипчета на уж рептили които си сменят формата в ефир или просто се виждат рептилските им очи. Ще предложа няколко клипа за пример:


Има и много други разбира се. Потърсете!

Ок, да предположим, че сте прочели интервюто с Зулуския шаман, и съм Ви убедил в съществуването им. Време е да преминем на по-високо ниво. Ако сте напълно убедени в обратното, че всичко това са глупости, спрете до тук, ако горното Ви се струва невероятно, то следващите редове ще ме вкарат в психото. 
Можете да прочетете това, достатъчно изчерпателно е за да спра аз да говоря.

               „ДРАКОН (Змей, Ламя, Хала)               
            Обща символика: Драконът е митично чудовище, присъстващо в културите на почти всички цивилизации. Като демоничен символ той се отъждествява с образа на змията. Думата "дракон" идва от гръцката DRAKON, произхождаща от  DERKOMAI, със значение на "гледам",  "фиксирам с поглед". Действително, някои дракони се характеризират със своя страшен поглед, като Горгоната Медуза, която според легендата вкаменявала с поглед. Образът на всевиждащия дракон от друга страна е символ на разкритието  и на философския камък.
            В библейските и християнските традиции драконът е олицетворение на Антихриста, въплащение на Сатаната и варварщината (виж Новия Завет, Окровение на Йоана, гл. 13). В Християнството смазаните глави на чудовищата (драконите, Левиатана*) символизират победата на Христос над злото: "Ти си смазал главите на морските чудовища. Ти си строшил главите на Левиатана. Дал си го за ястие на людете, находящи се в пустинята". (Псалми, Псалм 74, 13-14). Драконите представляват също армията на Луцифер, противопоставена на ангелската армия на Бога.
        В историята на вярванията, свързани с дракона, Пиер Карнак различава три големи етапа, три "епохи" на Дракона:
-          епоха на Космическия Дракон – изражение на силата на природата и Богът-Дракон;
 -          епоха на Дракона-Пазач – символ на предпазващия принцип;
 -          епоха на лошия и Злокобния Дракон – олицетворение на злото.
            Драконът символно се свързва с четирите елемента:
-          принадлежи към земята посредством своята същност на влечуго и това, че понякога живее сред скали и в пещери;

-          принадлежи към небесния свят, посредством своите крила

-          принадлежи към водния свят, защото обитава най-често водни пространства – реки, езера, морета;

-        свързан е с огъня и огнената стихия посредством способността си да бълва огън или реки от лава.
     Драконът не случайно е почитан в Китай, където му придават особено място и значение. Там той е символ на императивната небесна мощ и на царската сила, олицетворение на кралските функции и ритмиката на живота, гарантиращи порядък и благополучие. По тази причина Др. е станал емблема на китайските императори, където е проява на тяхната пълна власт. Небесен и хтоничен (земен), пазач на водите и бълващ огън, едновременно символ на ИН и ЯН началото, китайския дракон обединява противоположните принципи в света – огън и вода, небе и земя. В Китай драконите са част от основополагащите митове на китайската цивилизация, където всички велики императори са царували под знака на дракона и се наричали "Син на Дракона". Дори в не толкова далечната 1894 г. губернаторът на провинция Мук Ден забранил строежът на железница, защото се вярвало, че на определеното място живеел дракон и имало опасения, че влаковете щели да строшат гръбнака на чудовището.
      Гръцката митология също е изпълнена с драконови същества: Тифон – син на Гея и Тартар, диво хтоническо чудовище със сто глави; Хидрата от Лерна; Злата триглава Химера - дете на Ехидна и Тифон; Цербер – триглавото куче на Ада; Сфинкс – с лице и гърди на жена, тяло на лъв и крила на птица; Ладон – дракон-пазач на златните ябълки в градината на Хесперидите, убит по-късно от Херакъл; Сцила – шестоглав пещерен дракон; Харибда – чудовище на водовъртежа и т.н.”
Източник на цитата : Алхимични шотове
Често не се замисляме за предметите, статуите и изобщо нещата които ни заобикалят. Всяко нещо което се среща често и не е от скоро, си има история, корени и те могат да бъдат търсени. Например вижте тази статуя:
Чешмата с драконите
Намира се във Варна до басейн "Приморски", поставена е върху чешма, чучурите са глави на дракони но не се вижда на снимката. Защо по ангелите ще слагаш дракон, който е отрицателен символ върху чешма. Чешмата е дарение от някакъв предприемач, най-вероятно масон. Преди хората са правели чешми в името на някаква цел, днес пак е така, просто целта на този човек е друга. Всеки път като се наведеш да пиеш вода от чешмата, се кланяш на драконите-рептилоидни същества. Интересно е да се замислим, защо точно дракон, какво символизира и как се комбинира със символа на чешмата? Мисля, че тези изводи можете да си ги направите и сами. Някой иска всеки път когато човек пие от тази чешма, да се кланя на дракони. 
Културата на новото време изобилства от подобни същества, да вземем например Hollywood, има толкова много филми с динозаври, дракони, годзили и всякакви извънземни рептили, че няма на къде повече. Искам да Ви покажа един филм, оригинално от 80-те години, но има римейк от нашия век. Казва се "V". Толкова просто, идва от "Visitors" - посетители. Сериалът се явява римейк на оригиналните филм и сериал от 1983-1985 г. Сюжета е следният:
Плакат на филма
Огромни космически кораби се появяват над 29 големи града в света. Ана /царицата/ е една от тях, убеждава човечеството, че идват с мир и желаят да опознаят нашия свят. В същото време Ерика, обикновен човек, агент на ФБР, открива малка група от хора, която не вярва на Посетителите и научава, че това тяхно представяне е последната фаза от плана им да завладеят света.  Оказва се, че те са на нашата планета от много време и са ни изучавали през цялото време. Те са рептилоидни същества, които носят маски на хора и остават незабелязани. 
Сериалът е интересен и с друго. Правен е през 2009 година, но някои от методите на извънземните рептили доста приличат на някои неща които се случват след 2009. Например, Ана, царицата майка, подарява на човечеството "синята енергия". Това е безплатна енергия, която е и неизчерпаема, но хората не разбират технологията по която работи. Хората трябва само да построят едни съоръжения за да работи тази енергия, оказва се, че тези съоръжения са площадки за кацане на корабите на пришълците. Подобно нещо не се ли случи наскоро? Един ирански учен искаше да подари "синята енергия" на човечеството! Ето линк!
Друг момент е, че Ана пусна червен дъжд над някои градове, оказа се, че дъжда е червен защото има червени кръвни телца във водата. Това също беше поредната стъпка от плана ѝ. Всъщност, индианците имали вярване, че преди края, небето ще стане червено, в филма това повишава нивото на фосфор в хората, в храната, почвата, водата и т.н. Нещо подобно наблъдаваме и с феномена Chemtrails, което най-вероятно цели да отключи някои рептилски ДНК кодове у нас хората! Филма се явява нещо като огледален свят на нашия!
Вижте какво се случи в Индия и това не е от филма:
Има още милион прилики между филма и действителността. Това се нарича "predictive programming". Целта е хората да станат фамилиарни с дадена идея, която по принцип не биха приели. Така, когато тази идея стане действителност, хората няма да са изненадани и ще реагират по меко или направо няма да им направи впечатление, защото ще са свикнали вече. 
Така е примерно с войните и САЩ, половината им филми са за войни в арабските страни, така като има истинска война, хората я подкрепят и други примери...
Та за какво ни подготвя Hollywood с всички тези филми за извънземни? Едва ли е нашествие, защото те вече са тук. Не може да е и война с тях, защото няма смисъл, ние не сме по-слаби, но сме толкова тъпи от пиене на кока кола и ядене на боклуци и ваксинации и 100 неща още, че могат да си стоят в сянка и да правят каквото си искат без да се усетим никога. Тогава защо се разкриват малко по малко? Нали сте чували, че истината винаги излиза? За тях не е ли по-добре, ако излиза истина, то те да я пускат, те да определят по колко, кога и как? :) По-добре така, отколкото някой друг да ги разкрие, а и хората ще си кажат "мм това е само филм". Отдавна филмите не са само филми. Изкуството винаги говори там, където науката мълчи! Специално в България има доста засилено рептилско присъствие и по-друга причина. 
ОК, нека допуснем за малко, че съществуват. Вярваме го напълно. Защо никой не е хванал жив рептил та да го покаже!? Ами това е все едно в стадото на овцете да се чудят дали случайно някой не ги използва и всъщност да живеят в затвор и изхода им да е ясен, при това някоя от тях да хване фермера за доказателство... Разбира се, че това няма как да стане, защото дори да не са по-интелигентни от нас, поне са научно по-развити и имат начин да се предпазят от подобни инциденти. Второ, кой каза, че това не се е случвало вече? Дори някой да го е правил, той или е купен от правителствата или направо не е сред нас вече.  Всъщност, метнете едно око тук. Съмнява ме това да е истина, но АКО съществуват, то поне гледната точка е интересна. 
Katy Perry направи едно доста интересно видео преди време:
Клипа е натоварен с много символика, масонска, рептилска. Почти всеки детайл има някакво значение и затова е там. Тези клипове се правят в студио при контролирана среда и ако нещо е в клипа, то значи е трябвало да е там. Показан е shapeshifting. В началото певицата си е човек, но се трансформира в извънземно с рептилски очи. Текста на песента е покъртителен. Кейти сама се поставя като жертва, готова е да бъде похитена... Клипа рекламира също и трансхуманизъм! Определено не се шегуват с този клип. По-подробно можете да разгледате символиката тук:





Примери могат да бъдат намерени и в българската музика, разбира се в чалгата. Клипа на Андреа "Лоша" е изпълнен със  символиката на илюминати. Набито око веднага ще забележи връзката с римската империя и дуалистичните символи като черен и бял ангел и т.н. 



Всъщност, ако помислим още малко, ще забележим една стабилна връзка между змията и човека на много нива. Змията измамва Ева да отхапи ябълката. Ябълката пък е още един силен архетип. Змията се среща в митовете и легендите на всички народи. Общото е, че тя е винаги надарена с мъдрост но е и лукава и подмолна. Змията може да се приеме като символ на рептилите. В контекста на свещените писания, можем да интерпретираме мита за Адам и Ева по следният начин: 
Кадър от клипа "Лоша" на Андреа
В началото е имало някакви първобитни хора, без значение кой и кога ни е създал и изобщо по какъв начин сме се пръкнали. Приемаме, че преди време не сме били толкова интелигентни. Земята е била населяване освен от хора и от други хуманоидни същества. Да ги наречем рептили. Тези същества са направили това, което ние днес правим с много видове- генетични експерименти. Може би целенасочено са ни променили в някаква степен. Може би "Ябълката" от Райската градина да е интелекта ни. Змията ни подарява интелект с което ни вкарва в беля. И тогава ние сме изгонени от райската градина, тоест отнето ни е блаженото невежество. Не е ли райска градина мястото където нямаш грижи? Е, определено сега сме изгонени от това място. 
Легендарната змия
Когато имаш някакво много висше познание или някакво много важно послание което трябва да предадеш на не толкова развити цивилизации, трябва да го разкажеш с разбираеми думи. Не можем да обясним на допотопно племе в Централна Африка, защо точно ни трябва ядрена енергия и как точно работи. Ако искаш да запомнят посланието ти за ядрената енергия, трябва да го разкажеш с прости думи, като легенда, като приказка, която да е полезна на самия народ, за да може да я помни и предава на бъдещите поколения. Може би точно това са искали да ни кажат предците ни като са писали разказите в свещените книги. 


Кадуцей

 Друг известен змийски символ дълбоко заложен в културата ни е кадуцеят.  Две змии преплетени като ДНК, крилете на Изида и една точка, която някои казват че символизира епифизата. Змиите могат да се тълкуват като Кундалини или чи или там другите имена с които е известно. Връзката с България и кадуцеят не е очевидна, но въпреки това я има. Погледнете българската сурвачка. Статията е доста подробна и описателна и не оставя съмнение за връзката между двете неща. Отново имаме рептилско присъствие на културно ниво. Вероятно е да се открият още много такива, като например връзката между Великден и рептилите. Защо боядисваме яйца? Някой питал ли се е? Официалната легенда е толкова малоумна, че не би трябвало и идиот да повярва. Ето тук има доста информация за това

Тракийският конник е тракийско божество, и/или герой , най-често наричано само Херос. Почитан е в множество тракийски светилища от римската епоха (1-3 в. сл. Хр.). Представян е в ловни сцени, или просто в движение. В по-сложните сцени конникът може да се движи към олтар, до който има дърво с увиваща се в клоните му змия. 
Източник: Уикипедия

Уроборосът е друг драконов символ. Всъщност, толкова е древен, че оригиналната му символика е изгубена през хилядолетията. Изобразява змия или змей, захапал опашката си. Може да се тълкува като символ за безкрайност. 

В символиката на алхимията, Уроборос е символът на затворен и циклично протичащ процес на преобразуване на материята, състоящ се в нагряване, изпарение, охлаждане и кондензация на течност, чрез което субстанциите трябва да се свържат. При това, често затворената в кръг змия се заменя с две същества, свързани чрез устите и опашките си, като горното същество символизира течността (летящ дракон).
Символ е също така на философския камък, който би трябвало да се състои от един безценен материал и от един — без стойност.
В аналитичната психология уробороса се използва като метафора за ранна детска фаза на развитие, в която все още няма осъзнато диференциране между вътрешния и външния свят. Едва осъзнаването на Аз-а води до разкъсване на уробористичната фаза и разделя света на матриархален и патриархален.
Източник: Уикиледия

/Ако се интересувате повече от значението на символите, вижте ТУК!/
Ако задълбаем още малко в контекста на аналитичната психология, може да разтълкуваме това в контекста на цивилизацията ни като цяло. Тя е изцяло материално ориентирана и няма ясно диференциране между вътрешния и външния свят. Докато не осъзнаем истинската си същност, няма да се отървем от рептилската намеса в развитието на цивилизацията ни. Глупаво е да се отрича нещо, само защото не сме го виждали. Дори е още по-глупаво да се отрича от хора, които не са прочели нищо по темата, не са изследвали и една секунда, за първи път чуват дори за това, но имат стабилно мнение което се базира само върху тесния кръг от познания за това какво може и не може, на база опита си, който често се простира до там, къде какви дискотеки има и кой алкохол с кой не се смесва. 
Кадър от филма "Заразно зло 5"
Истинските търсачи на истината не отхвърлят нищо току така. Истината е най-ценното нещо днес и съответно е доста дефицитна. Глупаво е да отказваме да приемем нещо, заради убеждения придобити в контролирана от правителствата среда. Ако приемем за момент, че наистина има рептилска намеса, не биха ли направили всичко възможно да останат скрити? Толкова ли сме станали горделиви, че собствения ни блясък ни заслепява и започваме да се държим като ощипани американски госпожици. 
Всъщност киноманите ще се сетят, че вирусът в филма "Заразно зло" 5 се казваше Уроборос! Какво Ви говори това?

Възможно е статията да има продължение, защото ми се струва незавършена. Отворен съм за идеи и предложения!


Update -18.12.2013

Има една теория, доста стара и леко прашлясала, но напоследък като че ли праха се раздуха малко и се заговори. Разбира се мощната пропаганда веднага се задейства с купища бълшит, но няма как без него. Без да овъртам повече- става въпрос за "Теорията за Кухата Земя". Всъщност тя наистина е много стара, стотици, дори хиляди години хората са подозирали, че нещо живее отдолу! Дори Жул Верн пише книгата “Пътешествие до Центъра на Земята”, но ако сте стигнали до тази част на статията, то предполагам сте човек, който знае това! Без много задълбаване ще обощя, че теорията е, че Земята е куха, не както съвременната (псевдо)наука вярва, че има мантия, ядро и ала бала глупусти. Дефакто никой никога не е получавал каквито и да е доказалтелства, че има ядро. Още повече - има повече доказателства, че Земята е куха. (намигване) 
"Веднъж, в разговор посочих като пример за човешкото невежество древната идея
, че Земята е костенурка и ние живеем върху черупката й. Събеседникът ми каза - Е, не се знае, може пък да се окаже вярно... Не мисля, че имаше нещо конкретно предвид, но на мен тази идея ми се загнезди в главата и отново се сетих за нея, когато узнах идеята за кухата земя.
Оказва се, че тази идея никога не е напускала митологията на северните народи, както и , по странни неведоми пътища, свещените писания на Индийския континент - Ведите.
За да не стане този пост дълъг и скучен , не мога да се спирам подробно на всички източници на информация, но ще  дам някои линкове по-долу. Статията в Уикипедия също е доста информативна, особено в историческата част.
en.wikipedia.org/wiki/Hollow_Earth
Най-големият шум в наше време се вдига през 1947 г., когато на 19 февруари
Адмирал Ричрд Бърд осъществява полет над северния полюс и попада в отвор,
който води до вътрешната земя. Той успешно се завръща и донася послание от срещата си с много напреднала цивилизация от вътрешността на земята.
Адмиралът бил подложен на всевъзможни медицински прегледи и военни разпити
и след като не се доказало, че е луд или болен , бил накаран да положи военна клетва и така неговата история остава засекретена.
Не зная точно коя година, но около края на миналия век, се открива неговия дневник и бива издаден в САЩ. Какво пише в него?
По време на полета 1700 мили отвъд северния полюс, Бърд докладва по радио връзката, че под него вече няма ледове, а зелени планини, езера, реки и даже, че
вижда някакво странно животно наподобяващо мамут. През 1956 същият адмирал повежда втора експедиция, този път в Антарктида, 2300 мили отвъд южния полюс. В дневника му е записано - "тази експедиция откри една огромна нова страна".
Някои подробности от първата експедиция до северния полюс:
Бърд бива посрещнат от човешка раса с много по-висок ръст, наричащи себе си
Ариани (или Арийци) и технология далеч надминаваща нашата. Старейшините на Агарта (вътрешната Земя), обясняват, че той е бил нарочно допуснат с цел да отнесе послание до хората на повърхността. Арийците никога не са се намесвали в делата на надземните, но се налагало да вземат отношение, след като хората овладявата атомната енергия и я използват за унищожителни цели. Те се опитват многократно да разговарят с лидерите на нашия свят, но , цитирам: "между вас има такива, които биха по-скоро унищожили целия свят, отколкото да се откажат от властта, която имат..." Според тях ние сме подминали повратната точка и няма връщане назад. През 1945 те изпращат на повърхността своите "Flugelrads" (летящи колелета или чинии - впрочем техният език бил близък до немския и особено до санскрит?!), но те биват посрещнати враждебно от военните.
Арийците предупреждават, че над света е надвиснала тъмна ера и че Втората световна е била само началото - няма да помогнат армиите, няма да помогне и науката, докато от света не остане шепа народ, който ще научи урока си и ще потърси отново съкровищата на човешката раса. Дотогава те ще бъдат на сигурно място при тях - в недрата на планетата.
Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem,” “Visit the interior of the
earth and rectifying (purifying) you will find the hidden stone.”  - Посети вътрешността
на Земята и чрез пречистване ще намериш скрития камък" - V.I.T.R.I.O.L -  формула на
алхимиците.
Митовете и легендите, както и дневника на Адмирал Бърд, (а има и още разкази на очевидци-риболовци, случайно попаднали в отвора,) описват невероятни подробности от този скрит свят - чудните плодове с огромни размери, красотата на хората и природата, вътрешната омиротвореност и мъдростта на обитателите и т.н.
Който се интересува - нека прочете.
Много любопитна е и връзката на вътрешната Земя с обществото Туле - дългокосите ясновидки, живеещи 600-800 години подобно на библейските отци (това обяснява нечовешки дългите им коси).

През 1944 в Антарктида (навярно на немската база, която има връзка с вътрешната
земя) са били откарани 10000 украинки, които заедно с 2500 подбрани арийски
мъже е трябвало да сложат началото на една чиста арийска раса - раса на майстори на Врил енергията, които да установят Четвъртия Райх (по 4 жени на германец!)

Умеещите да манипулират Врил живеят  поне 600-800 години като изглеждат на неповече от 25-40. Врил е Силата на живота, за която се говори в дохристиянските религии на северните народи и която идва от Мрака, от Нищото.
Дали нашият Бай Мильо има същото предвид, като казва, че "Творецът е Мрака - оттам излизат енергиите..." (в мин. 1.00 на  интервюто - 

conspiracii.blog.bg/novini/2012/06/19/vmesto-blagodaria.969943
)

Новината е, според  данни от една от все още живите Туле жени, на 170 години с вид на 25, Сигрун, че този план не се осъществява, поради намесата на други раси. В резултат след известно странстване във времето и космическото пространство, няколко стотин жени и деца наскоро са се приземили в Австрия и са под прикритие. Те имат перфектни тела и владеят петото измерение.
Врилогията не дели Вселената на добро и зло, както ние, а на ред и хаос. 
Това звучи познато:
Ред от Хаоса или "Ordo Ab Chao" (мото на свободните зидари).
Наскоро гледах един стар филм от 68 година, където, след като нарежда разстрела на 80 цивилни мъже на окупиран гръцки остров, немският офицер обяснява: "вие навярно ме мислите за садист... но моята мисия е мисията на Германия - да въведа ред в Европа".
Това звучи твърде актуално. Дали новината за приземилите се в Австрия чисти арийци е в пряк или преносен смисъл,не знам, но  Германия никога не е губила войната (затова пък губят нейните съюзници!, макар че това е друга тема).
Силите, стоящи зад нея, скрити в дълбока нелегалност, сега като подводница изплуват и набират мощ, превръщайки Обединена Европа в Четвъртия Райх, каквато беше и първоначалната идея. В Америка славно но не и бавно се установява диктатура, а на Китай и Русия не им трябва много, за да влязат в редиците на Новия Световен РЕД.
Забележка:
Накрая може да се окаже вярно,  че Ангела Меркел (в буквален превод името означава "ангел, управител на пазара"- не съвсем неточно, нали) е наистина дъщеря на Ева Браун и Адолф Хитлер, а самият Хитлер пък незаконен син на Родшилд...както казват слуховете...тук на Повърхностната Земя и най-високите идеали се превръщат в семейна драма.
--------------------------------
линкове:
www.sacred-texts.com/ufo/hollow.htm
formerwhitehat.wordpress.com/2012/06/27/of-thule-vril-and-aryan-people-from-the-past/
www.vrilology.org/questions__answers.htm

Източник: http://conspiracii.blog.bg/ 
Защо Ви занимах с теорията за кухата Земя? -Къде живеят рептилите, ако не там? :P
Ако искате да задълбочите познанията си по темата, горещо Ви препоръчвам новата книга на издателство "Паралелна реалност", която е "Произход и история на Империите Орион и Сириус". Там много подробно е обяснено кой, как и защо. Обяснена е историята на на някои извънземни цивилизация от самия генезис.  Разбира се, ако не можете да си позволите книгата, в сайта им има много много безплатни статии, които са достатъчно обширни, за да ги разгледжаме като книги, които просто не са издадени. Аз самият редовно следя съдържанието на сайта им и го намирам за безкрайно полезно.
Друг сайт, където можете да четете подобна и доста подробна информация e този, не знам защо обаче спряха да публикуват нови неща. Старите си стоят и изобщо не са изгубили актуалността си. 


UPDATE 20.11.2014

Не е нужно да си рептил, за да имаш репилско съзнание. Все едно да си роден в България, но си живял в Япония, тогава е нормално да си попил тяхната култура, техните идеи, да имап японско самосъзнание, нали? Рептилското съзнание е доста модерно сега, котира се успешно на пазара на поп-културата, Hollywood, политиката и др. Всъщност от край време се промъкват подобни идеи в обществото и проводник винаги са известните, хората с власт, защото те са купени и продадени отдавна, а подобни щуротии няма как да дойдат на ум на обикновените хора. 
Програмирането на обществото да приема нетипични идеи е всъщност много лесно. Хората сме по-наивни от зайци. На пример: 
България през 1980 година. Хората са дружелюбни, приятелствата са инстински. Марийка на 15г. не ходи облечена като евтина проститутка и вместо да ходи на чалга дискотеки, си учи уроците и играе зад блока с приятелите си. 
България през 2014г. Марийка на 15г има тежък махморлук след снощното парти в най-яката дискотека. Трудно си спомн какво точно е станало и какво е правила. С приятелите си не играе на дама зад блока, а пушат заедно.
Как става тази промяна в обществото ли? Ами тука се намесва поп-културата, модата и американските звезди. Кажи речи за 15 години обществото в една страна може да се промени токова много и толкова неусетно, че свят да ти се завие. Това е нормално, защото методите на Елита за програмиране на обществото са изпипани и обиграни отдавна. Ние не сме експеримент а една от многото жерви. 
Обаче какво е типично за рептилското съзнание и рептилските идеи? 
Основното е смяната на партиерхалното общество с матриерхално. Може би звучи елементарно, но всъщност това е фундамента на обществените отношения и обществените роли. 
Всяко общество си има фундаментални градивни еденици. Такава е семейството. Ролите в семейството следва да бъдат много важни. Когато ролите се разменят, целият обществен строй се променя. Тъй като жените са носители главно на ИН енергия, а мъжете главно на ЯН такава, то проявленията също ще бъдат корено различни. Например Ян апсект е отдаването на енергия, създаването, изграждането на неща, докато ИН аспект е приемането, пасивността и др. Тоест това което се случва и сега, обществото ни е станало консуматорско, което е ИН апспект. Белег, че от патриерхално общество, сме станали матриерхално. Но защо ще попитате? Ако сте прочели книгата която препоръчах по-горе - "Произход и история на империите Орион и Сириус", то вече знаете, че основната империя в глалактиката ни е Орион. Тези сладурчета там са рептили и си имат кралица. Обществото там е матриерхално и тъй като имат контрол над нас доста силно изявен- нашето общество също се применя. Ако Ви интересуват подробности около това- прочетете книгата. Аз ще гледам просто да Ви дам някои ориентира. Например матриерхата е много интересно нещо и както всичко женско- логика няма. Уж жените са по-слабият пол, а контролират всичко що мърда, само че не със сила, а с мрънкане, натякване, оплакване, манипулиране и други женски похвати. Парадокс е, че ако мъж удари жена, всички ще се възмътят, ама ако жена удари мъж- няма проблем, освен че мъжа ще бъде малтретира, то дори ще му се подиграват. Жените искат равни права /уж/, ама ако не и равни задължения. Примери много. Отново Ви препоръчвам книжката, ако можете да е намерите!  
Повече за рептилското съзнание може да прочетете в отделната статия за него!


Напомням, че много се радвам, когато получавам обратна връзка от читатели! :P 
Ако темата Ви е била интересна, вижте статията Аспекти на извънземното присъствие на Земята!
Също можете да прегледате и материала с разкрития за Анонимните!
Не пропускайте статията за Упадъка на западната цивилизация!

Ако Ви е харесало това, може да ми го върнете, като ми харесате страницата в фейсбук! 



Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

  1. Това е една изключително интересна тема, за която много рядко можеш да видиш че се пише или говори,освен ако не се заровиш специално в тези книги,които са написани за тях.Дали има....това няма как да знаем, но и точно заради това не можем о да отречем.Има много знаци и теми,които подсказват че не само ние сме на тази земя.Драконът е едно много силно и мощно същество,което в наши дни няма, но той принадлежи към водния свят, защото обитава най-често водни пространства , както и вие пишете той може да бъде навсякъде.Ние живеем в свят в който не искаме да приеме нещо ако не можеме да го пипнем със собствените си ръце....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Невежеството освобождава от отговорност, така просто е по-лесно да се правим "ни лук ял, ни лук мирисал" :) Поздрави!

      Изтриване
  2. Да, има неща, които подсъзнателно усещаме, но не ги разбираме. Това не значи, че не трябва да търсим отговори.

    ОтговорИзтриване
  3. Кухата Земя не противоречи на Плоска Земя и обратното!

    ОтговорИзтриване
  4. Това, че Земята е плоска не означава,че е тънка и че не съществува кухина или множество от кухини!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!