Защо навсякъде има протести- Втора част

В предната статия стигнахме до това какво се случи в Либия. За допълнително любопитните ще препоръчам филма "Esoteric Agenda", има го в Замунда
Вчера видях тази снимка в Facebook:


Интересно нали? Май паметта ни се оказа по-кратка от колкото трябва? За тези които не живеят във Варна ще поясня, че едно момче се самозапали и изгоря в знак на протест срещу кмета на Варна Кирил Йорданов. Няколко месеца след това варненци гласуваха за доближен до предния кмет с което се закопаха отново. Но има ли всичко това някакво значение и защо се получава така? 



Познати ми казаха, че когато са гласували е имало цели легиони "граждани" под строй да гласуват. Един от кандидатите не се притеснява да раздава парички наляво и надясно, ако гласувате за него, друг пък плюе трети и така си печели гласове. Общо взето няма за кого да гласува човек, нещо подобно на парламентарните избори, само че на ниво град. Сега хорицата отиват на балотаж, тази неделя ще гледаме сеир. 
Anyway да оставим Варна на страна. Вижте какво се случва в Египет. Заглавията за последните 2 дни са "Държавен преврат в Египет: Армията свали президента, отмени конституцията и насрочи нови избори", "Египет на прага на гражданска война" и "Военният преврат в Египет свали Мохамед Морси без жертви". Тоест нещо голямо се случва там. Военен преврат. Конституцията е отменена и е наложена цензура на медиите. Малко е иронично, предвид че цензура има и без това навсякъде. Представям си сега какво ще излъчват. 
Ситуацията е Египет е показателно до какво може да доведе манипулацията на един народ. Да не си мислите, че всичко е случайно и т.н.? Случайни неща отдавна няма в политиката или ако има, те са супер незначителни. Защо на някой му трябва да бута Египет и страните около него. Защо точно арабите? Смятате ли, че някой с много власт, много пари ще ходи да се занимава с някого на религиозна основа? Едва ли, по-скоро е провокация.

"Divide et impera" са казали римляните- разделяй и владей! Колко удобно, че петрола е при арабите, тъкмо да имаме повод за водене на войни. Но има и друго нещо. Последните 20 години Европа се напълни с мюсюлмани, било то турци, араби или други. Дори Кадафи се опитваше да шантажира Европа да му плаща луди пари за да спира либийците да ходят в Италия. Но защо Европа допуска това? Нужно ли е това на Елита за плана и Новия световен ред? Мисля, че да! Когато има достатъчно големи различия, народите ще се дразнят взаимно, ще се трупа напрежение и в удобен момент, при подходящите условия, ще инсценират атентат или нещо подобно, ще се стигне до масови безредици и тогава държавите ще бъдат безсилни да се справят с положението. Тогава ще трябва Европа да се намеси, при извънредни ситуации ще се сформира Европейска полиция или направо Европа ще се превърне в една голяма държава с обща конституция. 
Колко му е да се случи, една централизирана власт в Европа, то сега е почти така, с конституция ограничаваща човешките права с цел сигурност. Има план за обединението на САЩ, Мексико и Канада. Нещо като ЕС, само че за Северна Америка. Предвидена е и обща валута като еврото. Има подобен план и за Азия и Южна Америка. 
Тези хора нямат скрупули и определено не са хуманисти. Когато висша цел са власт и пари, там няма човещина. Мислите ли, че на тях им пука за морал, етика, хуманитарност и прочие. Можете да погледнете тази статия също. Готови са на всичко, дори да бъдат милички като агънца само и само да постигнат целите си. Така че не се поддавайте на евтини провокации от сорта на това което се случи в Турция. Много добре знаеха че народа ще откликне за Таксим. Това се случи и в България, Египет, Тунис... Сирия. Политиката е едно шоу, ние не сме участници, ние сме зрители и това шоу ще продължи, докато има публика. Затова спрете да подкрепяте шоуто, гласувайки за него на изборите. Не им играйте по свирката. Не се оставяйте да ви промиват мозъка с евтини лозунги обещаващи промяна. Промяната идва вътре в нас, не от политици и платени марионетки. Отдавна всички са купени, кметове, областни управители, президенти, съдии... те са купени и не очаквайте помощ от там. Тези които още не са- просто е въпрос на време това да се случи, ако все пак не са корумпирани, то няма да стигнат особено далече.
Ок, всичко е така, какво можем да направим?
Можем да не се впрягаме на номерата им, няма смисъл да се ядосваме на глупостите им и провокациите им на расова, религиозна и всякаква основа. Най-добре изключете телевизора, не гледайте новини, те само дезинформират хората и Ви индоктринират с техните идеи и виждания за света. Успех с пресяването на това кое е истина и кое не и кое е важно за ВАС и кое не. 
Ето Ви една интересна статия: Кои са хората, които управляват света



Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!