Катакомбите под Варна за които не знаете!


Катакомбите в Париж
Всеки човек е чувал за катакомбите под Париж, под Одеса, под Виена, дори под София, но малко хора са чували за тези под Варна. 
Първите известни катакомби са тези под Рим. Хората са строили подобни съоръжения по ред причини. Използвали са ги за убежище по време на война или за тайни събирания на представители на различни култове за извършване на ритуали. 
Католицизма е оставил много черепи и кости навсякъде от където е минал. За пример можем да вземем "светата инквизиция". Аз лично не виждам нищо свято или християнско в нея, но това е друга тема. Факт е, че под европейските столици има катакомби и те са се използвали от църквата, Елита и тайните общества, според някои, дори и от рептили. Но кой е построил Варненските и защо? 
Знаем, че Варна е доста древен град. Все пак първата цивилизация в Европа е варненската цивилизация. Не вярвате ли? Едно кратко търсене в чичко google ще Ви го докаже.

След като знаем вече, че тук, във Варна, много преди града да получи името Одесос през 6 век преди новата ера, е имало хора, дори са били достатъчно развити за да обработват метали и то злато. Но дали те са започнали строежите или по-следващи
обитатели?

Пантеонът във Варна
Това което знаем, е че през комунизма подземията са се използвали за складиране на консерви, цигари, имало е противоракетни убежища. В форумите могат да се открият разкази на хора които като деца са ходели често там. Един от входовете е пантеона в морската градина. По-наблюдателните хора сигурно са забелязали, че където е поставен паметника, района около него е леко повдигнат. Не само стълбичките, които са като постамент, но около целият район. Като погледнете паметника, отдолу се вижда една голяма черна врата. Стоманена и зазидана, но не винаги е била блокирана. До преди години е можело спокойно да се влезе отдолу, имало е убежище с бани, общи помещения и складове. Днес е невъзможно да се влезе от вратата, но хора които са ходели там, разказват, че е имало разклонение, няколко коридора но всички били зазидани. 
Друг известен вход е в Римските терми. 


Римските терми във Варна
В интернет се въртят различни легенди относно тунелите и коя точка на Варна с коя друга е свързана. Можете да погледнете тук. Става ясно, че пристанището, пантеона, общината, Аладжа манастир, термите и евентуално някаква точка в Аспарухово са свързани по някакъв начин.
Могат да се разгледат снимки на част от подземията ТУК. Група ентусиасти са слизали докъдето могат. В крайна сметка стигат до задънен тунел. Разбира се, основателно е общината да попречи на достъпа на гражданите до подземията, защото все пак е опасно. Бездомните биха се заселили веднага там, много престъпници биха вършили деянията си под земята, ще се събират секти, наркомани и всякакви хора, може да се изгубят деца и т.н.
Но от друга страна, няма да е много чудно ако военните крият някаква технология. Ако се интересувате от психотроника, радионика и нашумелите наскоро психотронни оръжия, които се намират в  София и Варна, можете да четете ТУК. Статията е дълга и е само една част от пъзела, но представлява доста интересна информация за търсачите на истина.
Има теория, че в криптите под градовете София и Варна има мощни излъчватели, които могат да резонират с вълните на мозъка и по този начин да насаждат мисли, чувства, емоции, да променят настроението на масите много бързо, дори могат да вкарват сънища ако се настроят на подходящите вълни. Без значение дали илюминати са го направили или правителството или дори някакви рептили, това не е теория на конспирацията, това е технология, която дори не е нова. Това са го правили и руснаците и американците през студената война. Технологията съществува и се използва и до днес. Професор Георги Василев. Можете да видите репортаж на Маргарита Михнева с него излъчен по Нова телевизия: Интервюто. София отново изостава в надпреварата с Варна. Тук не слагат тези машини по апартаментите, имаме си крипти, убежища, катакомби и сур билюк места където може да се скрие такова нещо. 
Всъщност ето малко повече материали за излъчвателите на свръхмощни електромагнитни полета. Както сами виждате, това не е линк към някакъв си сайт, а вестник ТРУД.  
Питате се какво общо имат катакомбите с това ли? Ами, ако в София използват апартаменти, то тукашните са се изхитрили доста повече. Защо да използват и без това скъпите апартаменти тук, а не използват забравените от бога тунели, за които никой не знае и не съществуват официално или дори да са документирани някъде, то това важи само за предверията. 
Пиша това с идеята да раздуха малко въпроса, за да може поне да се знае че има нещо. Ясно е, че без да се слезе долу и да се снима и документира нещо, няма да е напълно изчерпателно, но сам не мога да го направя. Ако някой се вдъхнови и реши да слиза долу, не е много препоръчително, не се знае какво има, кой е там и т.н. Но ако все пак отиде, с удоволствие ще публикувам материалите :) 





Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

  1. Влизал съм в подземието под паметника още преди години. Беше си оборудвано и поддържано. Имаше си инвентар, обзавеждане и прочие. Преди 3-4 годинио пак слизах с приятели - пълна разруха. Определено загубих интерес. Във Варна има още няколко подземия, в които съм слизал, някои бяха занемарени още при социализма.
    Ай поздрави
    http://engineervarna.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Engineer, ако искаш, може да ми пратиш снимки и мога да ги публикивам тук :)

    ОтговорИзтриване
  3. Може ли да ми кажете от къде мога да вляза в тези тунели, че пробудихте интереса ми?

    ОтговорИзтриване
  4. Аз като малък си спомням, че съм бродил в едни тунели, които свързваха дупката на центъра, нагоре към Хали Шипка и излизаха и на малката дупка до Валентина. Някъде в края на соца ги запечатаха. От римските терми (тези по-малките дето са до една църквичка до Дирекцията на Полицията) също имаше един тунел ама там не събрах кураж да вляза

    ОтговорИзтриване
  5. Moi poznati mi kazaha che zad magazin New Yorker na fontanite imalo vhod za tqh

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите