Един по-различен поглед на нещата.

Една разходка


Колко често поглеждаш нагоре докато си вървиш по улицата? Изобщо поглеждаш ли нанякъде?
Случва ли ти се често да погледнеш някого в очите докато си вървиш и когато погледите ви се засекат и двамата едновременно извръщате поглед? Много е интересно нали? А опитвал ли си се, да НЕ извръщаш погледа си? Много е интересна реакцията на другия, опитай! Има два варианта:
  • Да ви стане забавно и на двамата
  • Да Ви попита 'къф ти е дерта?!
Ако е първото добре, ако ли не...е все пак това е непознат, който няма да видиш никога повече!

Още по-забавно е когато си с приятели да си набележите някого и да му се усмихвате миличко или да му намигнете... Реакцията е винаги положителна, все пак това може да е единствената усмивка която ще види този човек. Всеки си има проблеми, но някои имат само това и не пречи да подъриш една усмивка на някого. 

Всъщност, идва зима, вънка е студено, във Варна, освен че е студено, има и много гаден вятър и това доста усложнява безцелните разходки навънка. Но тъй или иначе те стават все по-малко!
Хората излизат само за да стигнат от точка А до точка Б!? ЗАЩООО? Защо никой не излиза просто да ходи безцелно? Толкова е забавно, винаги срещаш някой познат. А, ако те пита къде ходиш и ти естественно нямаш никаква цел, просто можеш да кажеш "Ааа, тичам по задачи, нали знаеш как е?" - винаги измъква от ситуация!

Веднъж с една приятелка /Гергана/ нямаше какво да правим и решихме да си споделяме живота с напълно непознати хора по улицата, спирахме ги и ако не ни помислят за луди, просто ги заговаряхме, разказвахме им кои сме...как ни е скучно и няма какво да правим и общо взето им ставаше доста забавно! Е разбира се имаше и такива които ни мислят за луди, но в крайна сметка кой е лудия? Същите тези хора си правят блогове в които споделят живота си с куп напълно непознати, оставят си телефоните във Фейсбук и т.н. А когато някой друг го прави на живо - то той е луд! :D За бога! Това е нелепо, дали ще си говориш с някого на живо или чрез маската на интернет, ти предаваш същата инфотмация...не сме луди, просто сме смели :D 

Има много начини да хвърлиш един по- различен и разчупен поглед на нещата! Излез, разходи се, запознай се с някого! Има толкова интересни хора по света, в твоя град дори, а може би някой друг който е прочел това ще го направи, може да се засечете! 
Благодаря за вниманието! :P
Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!