Няколко лъжи с които живеем

Земята се върти около Слънцето.
Знам как звучи, но е така. Земята наистина не се върти около нищо.
Първоначално в античността се смятало, че Земята е център на космоса. Така било удобно и на църквата, но Коперник прокарал една нова идея на базата на наблюденията си /спорно/, че всъщност Земята обикаля около Слънцето, че то е доста по-голямо и нютоновата гравитация доказвала това. После време-пространството на Айнщайн пасвало, абе общо взето, хелиоцентричният /хелиос-слънце/  модел бил О.К. Галилей има там някакви приноси и още други физици, нооо това не е толкова важно.
Когато Галилей казал, че земята се върти около нещо, инквизицията за малко не го убила, и като го пуснали, нали знаете какво казал? - "И все пак, Земята се върти". С което предизвикал отново гняв. Когато Коперник представил своя модел, да не мислите, че всички радушно посрещнали идеята, че нито са толкова важни, нито че са били прави, дори повече - живели са в лъжа и са били толкова тъпи, че да не се усетят. Никой няма да се зарадва, ако му наранят егото, нали? На Вас готино ли Ви е някой да Ви поправя? Не предполагам.
Дълги дълги години обаче всички сме живели в заблуда. И то още по-лошото е, че всички факти са били на лице, ама никой не ги вързва. До ден днешен в училищата се преподава грешният модел, кой в крайна сметка ще си признае, че цял живот се е борил за някакъв статус на академик и го е постигнал, ама виж сега, всички сме живели в заблуда. Дори и да съм прав, какво от това? Ами втората заблуда ще Ви отговори. Стига съм Ви убеждавал с празни приказки, ето ...

"Календарът и часовниците ни отмерват времето точно".
Дрън, дрън, че пляс! Това е най-голямата заблуда или по-скоро лъжа в която живеем. 
От край време всички цивилизации са отделяли огромни ресурси за направата на календари и всичките календари са си приличали по две неща. Първото е, че са били еднакви почти, с много малки разлики и второто е, че са били различни от нашият.
Всяка една цивилизация се гради около календара си. Дори да Ви се струва нелогично или не толкова важно, календара е основата на всяко общество. Египтяни, маи, прабългари, китайци, всички общества са работили с лунен календар с 13 месеца по 28 дни. Този вид календари следват естествените ритми на планетата и проследяват много по-сложното и движение около слънцето и пътуването ѝ през галактиката. Както знаем, дори днешният календар не е напълно точен и дава отклонение, защото Земята не "обикаля" Слънцето за  365 дни точно. Затова се добавя високосна година, но пак не е напълно точно и това. С лунния календар, това се избягва + това той следва прецесията на Земята, защото не е ориентиран по Слънцето, а по звездите. 
Един слънчев ден, един папа  /Григорий XIII/ решава по политически причини да промени до сега действащият юлиянски календар въведен от римляните. Причините са много и доста хора са имали интереси. Не е толкова важно защо, но е факт, че хората живеят в заблуда и далече от естествените цикли на Земята и галактиката. Докато ние живеем според синтетичен, грешен календар, където всеки месец е с различна продължителност, тайните общества, които ни управляват, се водят по лунният календар. За повече информация относно календара и грешното време в което живеем, можете да гледате филма "Esoteric agenda".

'Не можем да живеем без правителства" 
Наистина няма как да живеем без правителство, ако искаме да сме роби. То е все едно да твърдим, че кравите не могат да живеят без ферми, където да ги доят.... и заколят накрая. Доенето в контекста на правителствата са данъците, които Бог знае къде отиват. Всъщност аз мога да предположа - за войни и в джобовете на шайка олигарси!
Всъщност, замислете се кой има полза, хората или самите управляващи. То самите думи които използваме си казват колко сме тъпи и заблудени. Всеки път когато гласувате вие избирате "властта" или "управляващите". Тоест кой да се разпорежда с вашият живот. То е парадокс, че хората само се оплакват, но като има избори, всички се втурват да си дадат доброволно свободата на напълно непознати хора. Гласуването представлява предаване на независимостта и свободата в ръцете на партия или друг човек, на които изобщо не им пука за вас! Тогава защо го правите? Да поясня, че "ама аз ако не гласувам, ще изберат еди кой си". Ми да го изберат, каква е разликата, Бойко като спечели, "управи" ли Ви? Май всички ни оправи отзад! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ НИКОГА ЗА НИКОГО! Предавате си властта на тях! С гласуването те печелят правото да Ви представляват и да се разпореждат с животите ВИ! Ако достатъчно хора си запазят правото да решават сами, тоест ако не гласуват, тези хора от "властта" няма да могат да вземат решения вместо ВАС! Те ще трябва просто да си намерят истинска работа и да свършат нещо полезно! 

Холокоста
Съжалявам, но това е една огромна лъжа, заради която са загинали повече араби от колкото евреи. Сега веднага ще скочат 1000 човека с доказателства за концлагерите и 100 други неща. Аз ще Ви парирам веднага. 30 милиона са загиналите хора по време на втората световна война. 5-10 милиона са загиналите съвтски военнопленници, броят им е доста по-голям от загиналите евреи. А останалите 20 милиона души? Защо има холокост само за евреите? Ако има холокост, то той би следвало да е за руснаците! 
След това, защо евреите отиват в Палестина и създават държава, където вече има държава от хиляди години? Какво дава право на евреите до ден днешен да избиват палестинци?
Има го и на български тук http://vbox7.com/play:a4db8b7592

Най-голямата заблуда е, че сме сами! 
Повече за това, прочетете тук!



Ако Ви е харесало това, може да ми го върнете, като ми харесате страницата в фейсбук! 



Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!