Ето защо сме по-готини от еропа!


Европа не е континент или икономически съюз. Европа е модел, начин на живот, ценостна система. Европа е идеал към който половината свят се стреми. Включително и много българи. Но този идеал е като американската мечта- само мечта, реално не съществува. Европа е прелюдия към Новият Световен Ред!
Защо Европа? Ами замислете се! Те са феодални селяни, винаги са били такива и винаги ще бъдат. Кратко надникване в историята на стария континент го доказва. ТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ФЕОДАЛИ. Дали това ще са някакви владетели или банки, корпорации и т.н. те са феодални селяни! Защото там е нормално да живееш на кредит, да нямаш жилище и земя, защото така са свикнали. Затова в България всеки, колкото и да е беден има жилище, има земя /дори 1 декар, ама има/! Тоест много е лесно да наложиш несвойствен за хората модел на живот и поведение тук. Те просто са феодални селяни, на които помпят самочувствието, за да оглупеят дори повече. 
Когато ние сме градили култура, те са откривали огъня. Когато само 1% от населението на Европа е било грамотно, при нас процента е бил 80%! Когато цивилизацията тука е възниквала преди 9000 години, те са били в пещери! До скоро /19век/ европейците са се къпали два пъти в живота си - като се раждат и като умрат! Затова са измирали от холера, тиф, чума и такива болести, заради липса на хигиена. Французте и англичаните до скоро не са познавали вилицата и са ядяли с ръце от общи подноси /става въпрос дори за кралския двор!/, при нас такова нещо никога не е имало. 
Именно тези предпоставки водят до това:
Хубаво го огледайте! Това е визията за Европа - ЕВРОВИЗИЯ! Това ли е примера за децата? Това ли се поощтрява? Това ли трябва да търпим? Никой ли не вижда, че някой има огромни интереси от извращаването на народа. Оставете ги западняците- те са изгубени отдавна, те са травестити по душа, но ние- ние не сме! Не мисля, че нашият народ, един от най-старите изобщо в света, с умопомрачителните ни достижения в културата и ценностите ни, можем да си позволим да се идентифицираме с някакви феогални травестити, които до скоро не са можели да четат ипишат и не са се къпали!
Вие още ли искате да сте "ЕВРОПЕЙЦИ"? Още ли искате да се "интегрираме" или по-точно "асимилираме". Позволяваме култура на хиляди години да бъде асимилирана от крепостни селяни? СЕРИОЗНО?
Предлагам нова обида от днес- Европеец! Да се използва вместо "селянин, педал, тъпанар, и др." 
Ако и ВИЕ не можете да гледате това:
Гей парад за деца!
"това"

... и много други, моля дайте гласност на това, заявете позицията си твърдо и нека спрем да сме европейци, ако това е цената!



Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!