Коронавирус - конспирации

ДОПЪЛНЕНИЕ ОТ 17.03.2020 - по-долу в статията! 

Безкрайно наболялата тема за коронавируса вече излезна от предела на новините и се намести удобно в прегрътките на конспиративните теории. 

И има защо - доста факти покрай коронавируса са странни, идва в изключително подходящо време и буди лщбопитството на мнозина.
В тази статия ще представя някои от най-популярните теории, като няма да се опитвам да ги доказвам или отхвърлям - целта е просто да ги изброя и посоча. Накрая има и една авторска теория.

Както във всяка подобна ситуация имаме един много добър метод, по който да се ориентираме и отговорим на въпроса "кой стои зад това", Това е отговорът на въпроса "Кой има полза?"

КОРОНАВИРУСЪТ И БИЛ ГЕЙТС

Една от версиите, е че фондацията на Бил Гейтс е разработила и притежава патент за вируса. Те са го създали и пуснали нарочно или инцидентно в Китай. Говори се, че те имат и ваксина, но ако я предствят веднага, ще е очевидно че те стоят зад него. 

КОРОНАВИРУСЪТ И САЩ

Друга версия свързва правителството на САЩ с появата на вируса. Реално погледнато, ако гледаме кой има най-голяма ползва от ситуацията - това е САЩ. 
От години са в търговска война с Кирай, която започна след осъзнаването от американския Елит, че истинския враг не е Русия, а Китай. Китай беляза изключителен икономически, социален, научно-технически ръст, който заплашва да детронира САЩ от позицията им на световен хегемон.

С появата на коронавируса, икономиката на Китай ще се забави значително, партньорите на Китай ще потърсят алтернатива на китайските производители, гражданите ще изгубят част от доверието си към правителството.
Една от предполагаемите цели на САЩ е да покажат на света, че Китай е несигурен партньор. 
Някои го разглеждат като едно от оръжията в хубридната войа.

КОРОНАВИРУСЪТ И СПИН

Появи се информация, че част от генетичният код на коронавируса е обикновен коронавирус, а друга част носи гените на СПИН. Вярата в тази теория е засилена от факта, че в Тайланд лекуват успешно коронавирус с лекарста за СПИН. 

КОРОНАВИРУСЪТ ИДВА ОТ КИТАЙ

В града в който пламна заразата - Ухан, има свръхмодерна биологична лаборатория, където се предполага, че правителството на Китай изследва и разработва биологични оръжия. В следствие на нещастен случай, от лабораторията се изпуска вируса, който е бил предназначен за ползване на Запад. Ето така тръгва коронавируса според тази теория.
Нека се замислим обаче, че ако те бяха създали вируса, щяха да имат и ваксина. 


КОРОНАВИРУСЪТ И 5G


В наши дни 5G се обвинява за всичко - от рак до пожарите в Австралия, така че не е изненадващо, че теориите за конспирация, които 5G предизвика или помогнаха за разпространението на коронавирус, бяха споделени в групите против 5G във Facebook.

Една публикация, публикувана във Facebook, твърди, че Ухан е мястото, където 5G е бил пуснат за първи път,  5G „е разрушил имунната система и по този начин е засилил интензитета на нормалната настинка“.

Ухан беше едно от малкото места, където 5G беше пуснат в Китай през 2020 г., заедно с други части на света. 


Една конспирация и от мен:

КОРОНАВИРУСЪТ И БРЕКЗИТ

Тук ще си позволя да развихря въображението си и да отговоря по следния начин на въпроса "Кой има полза?".
Великобритания. Те са планирали коронавируса да се появи точно сега и точно в Китай. 
Защо ли? - Искат да си върнат Хонг Конг.
Но как така? Тук се преплитат три важни събития, които на пръв поглед изглеждат без връзка, но ако допуснем, че Англия си иска Хонг Конг обрато, изведнъж виждаме връзката.
1. Брекзит е планиран, защото ако Англия е в ЕС, много тругно ще може да действа по посока придобиване отново на Хонг Конг, без да наруши европейското право. ЕС се явява спирачка. Те са планирали да излезнат от ЕС някъде в началото на 2020. 
2. Излизането им е предшествано от протестите в Хонг Конг, които са против приемането на закон за принудителна екстрадация в Китай на жители на Хонг Конг. В последстия протестите се обръщат като цяло против режима в Китай. 
3. Натрупаното напрежение от протестите ескалира с появата на заплахата "коронавирус". Границите между Хонг Конг са затворени и Великобритания ще се постарае да направи всичко възможно да върне бившата си колония Хонг Конг.

Вие какво мислите? Вярвате ли в някоя от посочените теории или имате своя?

ДОПЪЛНЕНИЕ ОТ 17.03.2020

Бих искал да споделя нишката, която се опитвам да проследя!
Влизам леко в територията на конспирацията, но след 11 септември, Елита показа колко добре борави с окултните науки при организирането на подобни мероприятия.

Тук имаме следните числа, кото смятам имам важна роля край коронавируса: 13, 19 и .... 11

Още от средата на февруари всички знаеха, че има коронавирус в много държави, всички знаеха че е пандемия, НО Световната здравна организация изчака до .... 11 МАРТ 2020 да го обяви. Това освен че е 11... е точно 6 месеца (или противоположната страна на календара) до датата 11 септември. Това е 19 години след 2001 година, когато бяха атентатите. Имаме 11, имаме и 19 - 19 години след атентатите и COVID-19....

Имаме и няколко натрупвания на 13 - 2 дни (номерологично е равно на 11) след обявяването на пандемията, беше петък 13 и речта на директора на СЗО започна с изречението "Good afternoon.
In the past 2 (11) weeks, the number of cases of COVID-19 outside China has increased 13-fold, and the number of affected countries has tripled.  " - 13
Това всичкото се случва повреме на суперлуна и през 2020г, което номерологично е равно на 11:11.

Ако се задълбаем в по-дълбоки връзки, само за пет години от 1346 до 1351 г. чумата заличава половината от населението на Европа от лицето на земята. Смята се, че тя първоначално се е появила в китайската провинция Хубей, а след това се е разпространила на запад по протежение на известната търговия на Пътя на коприната. Няколко години по-късно тя стигна до Персия - сега известна като Иран. След това идва в Европа през италианското пристанище в Генуа.

И тук е модерната версия на Пътя на коприната: тя се нарича "Един пояс - един път". И така се случи, че коронавирусът тръгна по много познат път - от столицата на Хубей град Ухан, където за първи път беше открит към останалия свят. Сметката тук обаче не върви на години, а на дни и седмици. Иран и Италия отново станаха точки от болестта.


Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!