Какво следва след Ковид 19 и какво крият? Голямото зануляване и ...

Всичко в тази статия е фикция и с цел забавление. Всяка прилика с действителни факти е напълно случайна. ;)

Последните месеци минаха изцяло под короната на медийния цирк. Както в едно интервю Димитър Недков каза, че всяко десетилетие всички сценаристи в Холивуд се събират за да отгатнат коя е думата, която определя следващите години. Една дума, която обобщава епохата и задава тона, обществения интерес. Ако през 70 и 80 е било "надежда", през 90-те "победа", след това "криза", то сега може би е "несигурност", "заплаха" или "страх". 



С риск да прекаля с увода и метафорите, ще кажа още нещо - когато искате да скриете нещо от хората, можете да се опитате тихо да го приберете някъде, но когато изчезне, ще пропуди интерес. Вариант 2: създавате медийна истерия, заливате цялото простанство с 24/7 новини, конспирации, противоречия, шокиращи абсурди и какво ли не, пренасищате го и не остава място за нищо друго. Тогава няма нужда да криете нищо. 

Какво се опитвам да кажа? 

В момента ставаме свидетели на кражба - откраднато е цялото ни внимание и е заложник на една единствена тема - знаете коя. Римляните са владеели тази техника и докато хората се карат "за" или "против" маските, мерките и теглилките, нещо много по-голямо и много по-важно се радва на нулев интерес. Още повече, не знаем, че се случва в момента.

Но какво ли е то?

То не е едно. И искам да кажа много неща, но ще се разводни и ще стане обемно. Нека започнем с малко предистория и важни неща, които трябва да имаме предвид, като изследваме всяко обществено събитие. По детайлите можем да познаем кой стои зад всичко това. 

Когато искаш да управляваш над 7 милиарда души, с много малко хора, ти трябват абсолютно най-добрите методи и безупречно планиране до най-малкия детайл. Нека не се заблуждаваме, нас ни управляват шепа брилянтни хора. Те са професионалисти именно в това - да насочват масите в определена посока. Те владеят не телата ни, а умовете ни. Те създадоха американската мечта, но и тероризма, те създдоха Холивид, но и глада в Африка. Създадоха 24/7 поток от новини по CNN, но и режисираха войни, икономически растежи, спадове. Създадоха най-брилянтните филми, книги, музика, но и техники за програмиране на съзнанието на милиони чрез тях! 

Не се заблуждавайте - тези хора са гениални, но и готови на всичко, за да постигнат целите си! 
Един от методите за манупулация и прикриване на наистина важните неща е да изкарат луди, смешни или наивни хората, които се докоснат до информация. Веднъж след като дискредитират дадена тема, никой не иска да се асоциира с нея. Въпреки това, не всяка такава тема е измислица. Например техниките за контрол на съзнанието са реални, работещи и се прилагат всеки ден. 
Произхода им е древен и някои от тях датират от времето на Древен Египет, където жреците са ги открили и използвали, за да впрегнат древните хора да работят. Култа към Фараона е умишлено създаден и е част от техниката, но хората с власт и познаение са самите жреци, не фараона. 
Тези техники са развивани хилядолетия и днес са многократно подобрени от науката и технологиите. 
Всяка техника за внушение е многократно подсилена от технологиите за импритване на идеи. Технологиите за сондиране на общественото мнение никога не са били толкова развити - всеки оставя онлайн отпечатъка си с всеки клик онлайн. Всеки несъзнателно оставя информация за нагласите си, интересите и нивото си на информираност с всеки лайк, всяко търсене в google или всяко съобщение към приятелите си. Излишно е да се убеждаваме колко много ни следят, след като това е очевидно вече.
Но има и някои техники, които не са толкова очевидни, въпреки че са пред очите ни мигат като халогенни лампи. Тук максимата ‘човек вижда това, което знае” е по-вярна от всякога.

Например номерологията (някои изписват нумерология, но идва от номер, не нумер!). Една от темите табу, класифицирана като “абсурд” “бабини глупости”, “шарлатанство” и т.н., но мощен инструмент. Ако погледнем законите на физиката или математиката - най-точната наука, ще видим само числа, номера и математически зависимости. Вселената се подчинява на тези обективни физически и математически закони и използването им е най-логичното нещо, ако искаш ясен и предвидим резултат. Статистиката и математическите теории и прогнозирането се оповават на цифри! Ето защо, номерологията, но истинската такава, не в сайтовете за любовни хороскопи, е мощен инструмент за манупулация на реалността ни.

Кабала например изучава много дълбоко връзката межу цифрите и реалността ни. 
Точно когато се развива древната номерология, се появяват и календарите. Целта, освен аграрна - това е безспорно, е било да се вкара в рамка и цифри живота на обществото, за да може да се предвиди, прогнозира, измери и след това насочи в желана посока. 
Днес няма нищо по-различно. Живота ни се регулира от календара и часовника, защото те продължават да са основни инструменти за настройка на обществото. Нима календара не казва кога сме на работа, кога се прибираме при близките за Коледа? Нима не ставаме сутрин защото е “7:30”? Не е ли часовника, който диктува кога да се храним, излизаме, спим и работим? 
А не смятате ли, че който контролира календара и часовника, не контролира по този начин всеки един от нас? -Разбира се, че ни контролира по един или друг начин! 
Ето защо искам да въведа някои основни понятия и принципи за работа с числата, които нашите брилянтни собственици използват. Предварително казвам, че не ви карам да вярвате, че това работи наистина или че аз вярвам, но казвам, че ТЕ вярват и го изпозлват. Оставете личните си убеждения, придобити в контролирана от тях среда, и нека изследваме за малко как ТЕ мислят.

Магическите числа

Без да задълбавам произхода на това, ще посоча послед източници н допълнителна информация, за най-любопитните!
Най-важните числа, които използват постоянно за контрол на реалността ни са 7, 9 и 11, като 9 и 11 са абсолютно взаимосвързани и ще ги срещаме навсякъде във всякакви връзки. 11-11 комбинирани пък е ТОП-а хаха.
Също така редукцията (математическо понятие) и играта с цифрите са много важни. Например 2 = 1+1, което пак е 11; 33 = 3х11, 119 и 911 в случая са тъждествени, защото отразяват едно и също 9 и 11; 2 е разликата между 11 и 9, но също е и 11, както помним, така че има важна роля също. В последствие ще видим и още примери. Ако вземем 54, то редуцирано е равно на 9; 166 =1+6+6= 13 или 1+3 =4.
Нека разгледаме най-пресния пример за опит за контролиране на реалността ни: 

На 11 март 2020 Световната Здравна Организация обяви пандемия. Това е точно 6 месеца или 1/2 от календара от 11 септември (червена лампичка). Само тук имаме 2020, което = 11:11; имаме връзка с 11 септември, от който се навършват 19(!) години.
На 09.11.2020 (хаха) обявиха откриването на ваксина, което е точно 7 месеца и 29 дни (7; 11) от началото на пандемията. Няма да се очудя, ако на 22 март 2021 измислят нещо ново... я край на пандемията, я нов локдаун. Виждате ли колко е навързано - на 09.11.2020 са точно 7 месеца и 29 дни или 243 дни =2+4+3=9! Ето и новината - на всичкото отгоре ефективността ѝ е 90% хаха.
Това не е случайно, а внимателно планиране на събитията. 

Виждате ли, как това не се крие, пред очите ни е, но няма кой да го види. Ако искате да разберете повече за тези числа и много много примери как се и използват вижте тук и тук и тук.

Поп култура и predictive programming 

Освен номерология, със същия успех изпозлват и контрол над съзнанието, програмиране на масите, като вкарват съзнанието в калъп. Не е тайна, че поп-културата има именно такава цел - мусиката развръщава, вместо да облагородяв душата, филмите посяват извратени идеи и имат задачата “predictive programming”. 

Съвременната поп-култура е най-прекия път за повдигането на воала на онова какво се случва на планетата. Не защото в нея има толкова много пряко показани истини, а просто защото фокуса на почти цялата планета е съсредоточен в т. нар. „звезди“, техния живот и творчество, които ние познаваме като „филми“. Това превръща киното и музикалната индустрия в много добра отправна точка. Тъй като всеки е гледал „този филм“ или е слушал „онази песен“ (дори и най-големия ръб), това се превръща в чудесна метафора за съществуващото; във врата за обяснението и извеждането на нещо, което стои отвъд очевидното и чийто смисъл бива канализиран концептуално от даден аспект на поп-културата.

На български това горе-долу значи, че те имат някаква идея за близкото бъдеще, но тази идея няма да се понрави на хората, ето защо първо я показват в идеализиран вариант чрез филмите, за можем да свикенм с концепцията. Следващата стъпка е да се подори обществена дискусия и когато напрежението е достатъчно малко вече, тя я обявявт като политика или нова технология, закон и т.н. 

Най-добрият начин да предвидите бъдещето е като го изобретите.
— Алън Кей

Така се появиха трансджендърите, няколко войни, наркотиците. В американските филми почти всички са разведени или в нетипични отношения, която също си има цели. 

По този начин виждаме и антиутопични филми, които посяват идеите за общество без емоции например. (повече за Predictive programming  тук).

Най-важното събитие за последното десетилетие, което общо-взето начерта бъдещето и е най-мощният predictive programming до тук са Олимпийските игри в Лондон през 2012г. и по-точно церемониите по откриването и закриването. Толкова много символика и толкова абсурдна, нямаща нищо общо със спорта, че просто може свят да ви се завие. Ще посоча само някои щрихи, които засягат конкретната тема.

Веднага след края на 1-ва част по откриването на сцената се появиха десетки болнични легла с деца по тях, които уж трябваше да са препратка към няколко неща.


Първо, техния National Health Service (NHS) и Great Ormond Street Hospital (GOSH), към които имаше съвсем официален tribute формиран от светлинни надписи. Наистина не разбирам защо това е толкова важно за откриването на едни Олимпийски игри. Отгоре на всичко тази част започна с музикална тема от „Екзорсиста“ (отново архетипно-тематични аналогии с „Бебето на Розмари“).
„Екзорсистът“ е може би най-известния филм за обсебване на дете от дявола. Доста безвкусен и неподходящ избор за едно събитие изпълнено с изцяло позитивни послания, не мислите ли? След малко този избор ще видите колко на място е този избор, когато знаете какво наистина се случва.

Втората официална връзка с леглата е, че бе направен опит да се направи препратка към сцена от „Питър Пан“. Друг въпрос е каква беше логиката да се появява Дж. К. Роулинг (авторката на книгите за Хари Потър), която да чете Питър Пан. Въобще цялата част беше неадекватна от логическа гледна точка. Роулинг каза, че Небивалата земя (Neverland) се превръщала в реалност 2 минути (11) преди да заспиш. Цялата тази част правеше очевидни препратки към mind control-аспектите свързани с деца. Имахме множество черно-бели опозиции като например радостния танц на сестрите и децата...


Празнуващи какво?... Че са в болница ли? WTF?!? Между другото една от функциите на целия този откъс е да се imprint-не публиката с идеята, че за децата трябва да бъдат взети мерки и да се третират с медикаменти, а защо не като цяло всички хора?
... до заспиването на самите деца и пристигането на демоните, които започват да ги тероризират... От дргуга гледна точка, тези демони могат да репрезентират и сами вирус, защото както знаем демоните са само в главите ни.

По някоето време се появиха медицински сестри, които боцкаха децата с някакви инджекции, може би ваксини, появиха се множество таласъми, които ги плашеха (вируси), докато сестрите се забавляваха. Но най-шокиращото бе огромен, ОГРОМЕН черен магьосник, който правеше заклинания и хората ръкопляскаха...


Знам, че може би ви се струва абсурно, но това не си го измислям аз, това са кадри от Олимпийските игри в Лондон.

Решението за осветителните тела, просто няма нужда от коментар:


Напомня ли ви на нещо?

Както и да е, част от текста и снимките около олимпийските игри са взети от ТУК, където можете подробно да се запознаете с нещата, ако ви интересува.


Songbird

Нека вземем още един пример за тази техинка, използване точно сега.


В момента на написването на тези редове светът навлиза в деветия месец от „пандемичния живот“, характеризиращ се с различна степен на блокиране, ограничаване на социалните събирания, мащабни мандати, високотехнологично наблюдение и установяване на безлична тирания, основана на статистика и числа. 
Докато хората търсят начини да се събудят от този кошмарен сценарий, Холивуд имаше страхотна идея: Нека направим филм за всичко, което се случва в момента - но по-лошо.

Предстоящият филм Songbird се определя като „пандемичен трилър“ (има ли нещо „вълнуващо“ покрай една пандемия?), Действието се разиграва през 2024 г. Режисиран от холивудския режисьор Michael Bay ( Transformers, The Purge, A Quiet Place), филмът е за COVID-23 (мутация на COVID-19) превръща Америка в дистопичен кошмар, пълен с карантинни лагери.

Говорейки за разкази, филмът е създаден в сътрудничество със студио за дигитално съдържание, наречено Invisible Narratives . Основана от Адам Гудман, бившият президент на Paramount Pictures и Dreamworks SKG, компанията се описва като „разрушително разказване на истории, което подхранва културата в партньорство с хора от влияние“. С други думи: окултна елитна пропаганда.

Слоганът на компанията също е изключително подходящ, тъй като се отнася и за окултния елит като цяло: Скрит на видно място.


Трейлърът на Songbird започва с много иронично използване на песента на Боб Марли Three Little Birds, в която той повтаря „всяко малко нещо ще бъде наред“. Сигурен съм, че Марли не би одобрил използването на песента му в безумно потискащия контекст на филма. Въпреки това, Холивуд обича да трови здравословното и оптимистично съдържание със своята смазваща душата програма на страх и мрак, така че плати за правата на песента и това беше краят ѝ.

Едно е сигурно, всяко малко нещо не е наред в Songbird . Докато песента за миг спира, чуваме съобщение, в което се казва:

„Полицейският час вече е в сила. Всички неоторизирани граждани трябва да останат на закрито. "

Докато чуваме тези думи, зрителите се третират с поредица от разстройващи пейзажи.


Цели магистрали са затворени, защото на хората е забранено да пътуват където и да е.

Изоставен увеселителен парк с надпис „обречен“, пръскан върху стена. Забавлението е мъртво.

Мрачен билборд, показващ над 8 милиона смъртни случая през 2024 г., докато заповядва на хората да останат вътре. Този тип оруелска глупост вече съществува в момента. Това е реално, не филм!

След това чуваме водещ на новини да говори за „213-та седмица на заключване“, което означава, че заключването на 2020 г. никога не е приключило.

През 2024 г. хората все още са бомбардирани със същите пандемични новини, която наблюдаваме в момента. 
 
Лирическо отклонение: В истинския свят предвиждам в края на 2020 или началото на 2021, когато вече има ваксини, да се "появи" "нов щам" някъде от Европа или защо не Англия (ще е удобно за брекзит ако е края на декември) или САЩ (супер за посрещане на Байдън)! И пак да драматизираме със спиране на полети, нови ограничения за пътуване от и до тази страна и да започнем да броим колко са новите "болни" от стария и от новия щам!

И да се върнем към филма! В този тъжен контекст милиони заразени американци са задържани в карантинни лагери. Същата концепция за карантинните лагери е изобразена и в “Утопия” - сериал с подобна концепция.


Думите „Пусни ни !!!“ и „Помощ“ категорично предполага, че хората се държат против волята им в ужасни условия.


Хората, които не са заразени, живеят в силно контролирано пространство и безкрайно заключване. Технологията, използвана за контрол на хората, далеч не е „научна фантастика“. Ние сме около 80% там в реалния живот.
Вижте трейлъра, който съдържа още обезпокоителни неща, като задължително сканиране с телефон за “симптоми” и след това принудително отвеждане в карантинен лагер. 

Разбира се сценариите в този род филми са преувеличени нарочно. Дори реалният живот да не достигне нивата на лудост на Songbird (да се надяваме), подобни филми създават прецеденти в нашето колективно несъзнавано. Ако бъдат въведени нови ограничения за обществеността, хората ще кажат „поне не е толкова лошо, колкото в Songbird“ .

Според мен ни подготвят за "мутирал Ковид" още от следващата година. Така ще има причина всяка година да ни ваксинират. Тези, които откажат ваксинация, ще бъдат набедени, че заради тях вируса мутира всяка година. Гениално, нали? Ако си мислите, че с ковид-19 ще приклюим - успех! Това е началото! 

Violence

Втори пример от поп-културата е песента “Grimes & i_o - Violence”.


Дамата не е просто певица (очевидно не е, ако чуете песента), а приятелката на Илън Мъск. Тези, които искаха да кръстят детето си с името “X AE A-12”, но не им позволиха. 
Още в първите кадри се вижда, че тя държи една книга, която вече е цензорирана. 
Книгата е “Изкуството на войната”.


Освен, че става въпрос за война, имаме директна препратка към Китай, което е по-важно за концепцията ни като цяло. Книгата на Сун Дзъ - Изкуството на войната е писана през 6 век преди христа - древна книга, не е много интересна за четене, но изключително полезна, ако ще водиш война... и е китайска :)

Заглавието на песента също води на там - “Насилие”.


Да си дойдем на думата - дамата ни представя маските за лице месеци преди първия регистриран случай, като ли да говорим за пандемия по това време. Дали просто не прокарва идеята за “новото нормално”? Израз в който няма нищо нормално!

Нека се върнем по-назад във времето до 2017г. с тази песен:


Както виждате, мотива за маските не е от днес или вчера, напротив. Идеята ни се предлага отдавна и това са само две песни, за които се сетих ей така. 
Без да се задълбочаваме в поп културата, защото могат да се изпишат книги с примери, тълкувания, нека приемем че идеята зад създаването на поп културата е да се прокарват идеи в обществото и то да свиква с определени концепции. Например идеята за носене на маски. 

Символите

Следващия и може би най-мощен инструмент, чрез който огъват реалността като пластелин са символите. Тук няма нищо конспиративно, окултно или магическо - просто мозъка ни е устроен да възприема символите моментално. Без обяснения, без многословие и без време. Давам пример:

Абсолютно всеки един от вас разбра символа без да написвам една дума, но ако трябваше да го обясня, щеше да отнеме време и много думи. По същия начин, не е нужно да знаете никакъв друг език, за да разберете този символ. Ако го покажете на германец, французин, японец, китаец и какъвто щете, всички ще разберат какво значи, без да говорите един общ език. Символите управляват света. Символите са универсалният език, който всички разбираме. 

Маската за лице: мощен символ на потисничеството на COVID!

След месеци паника и терор от COVID-19, светът сега се въвежда в „новото нормално“. Няма обаче нищо „ново“, нито „нормално“ в потискащата полицейска държава, която ей така  отнема правата и свободите, докато гражданите се крият по домовете си. Не, такива режими са съществували в миналото. И в обществата, които се осмеляват да се наричат „свободни“ и „демократични“, „новото нормално“ е отклонение - хлъзгав наклон към глобален тоталитарен режим.

Въпреки факта, че всички вируси неизбежно достигат връх и постепенно изчезват от човешкото кръвообращение, в обществото се правят дълбоки и постоянни промени. А за елита COVID-19 е идеалната възможност да се създаде общество, което се корени в страха, дехуманизацията и широкото недоверие към „другия“.

Тъй като символите управляват света, един символ перфектно олицетворява това „ново нормално“: маската за лице.

Онези, които печелят от тази криза, видяха възможност: Тя може да бъде инструментализирана за създаване на специфичен социален климат. Става въпрос за поддържане на страха, безпокойството и параноята. Става въпрос за постоянно напомняне, че нещата НЕ се връщат към нормалното. Накратко, става въпрос за социално инженерство.

Ето как използването на маската за лице направи показването на лицето, неестествено и дори опасно!

“Не е задължително”

В началото на пандемията почти всички организации и специалисти препоръчаха да не се носи маска. СЗО дори посочи само в кои случаи е добре да се носи.

През март 2020 г. СЗО все още съветва да не се носят маски.
„Няма конкретни доказателства, които да предполагат, че носенето на маски от масовото население има някаква потенциална полза. Всъщност има някои доказателства, които предполагат обратното при злоупотребата с правилното носене на маска или поставянето й правилно. "

Съвсем скоро обаче нещата се обърнаха рязко на 180 градуса. Маските станаха задължителни, на закрито, после на открито! Впрегнаха холивудските звезди за агитират за носенето, направиха го норма и вмениха чувство за вина на всеки, който откаже да носи маска дори на открито!

Значението на маската

Не се заблуждавайте. Елитът не прилага маската, защото се грижи за вашето здраве. Всичко е свързано с дневния ред. Тъй като инфекциите и смъртните случаи на Ковидчо падат по целия свят, масите се стремят да се върнат към някакъв вид нормалност. Те НЕ искат това. Широкото използване на маската е идеалният инструмент за поддържане на свързания с вируса страх и потисничество. Тоест постоянно трябва да се сещате, че нещата вече не са нормални. 

Не е необходим Робърт Лангдън от DaVicinci Code, за да осъзнае, че маската е мощен символ. Човек, който носи маска, е поразителна гледка, която ни влияе на подсъзнателно ниво. Той незабавно отключва нашия дълбоко вкоренен страх от болести и смърт. Той несъзнателно повишава нивата на стрес и тревожност в мозъка ни, като същевременно ни предупреждава за предстояща опасност. Всяко маскирано лице е напомняне, че нещата не са нормални, че трябва да се страхуваме и че все още търсим външни сили, които да ни спасят.

На човешко ниво маската обезличава хората около нас. Как можем да общуваме и да общуваме с други хора, ако не можем да разберем дали се усмихват или не? Как можем да се свържем с други хора, ако можем да общуваме само с помощта на приглушени думи през парче плат? Не можем. Точно обратното, маската казва: Стой далеч от мен, не ти вярвам.

Ами децата, които растат в този климат? Те са изключително податливи на внушения и нямат база за сравнение, за да разберат, че тази нова норма е ... абсурна.

Този специфичен социален климат е чисто злато за социалните инженери, които се стремят да променят дълбоко обществото. Обществото, което е подложено на страх и паника, става ирационално и с готовност приема всяка мярка, която обещава някакъв вид безопасност. И това се случва сега. Защото в момента маската не е свързана със здравето - тя е да ви превърне в разхождащ се, говорещ агент на страха.

Виждаме, че тези хора са впрегнали целия си арсенал за да ни накарат да вярваме в нещо, да отклонят вниманието ни и да променят реалността. Но какво целят, какво крият и какъв е новият свят, който са подготвили?

На въпроса какво крият - тук също може да се напише книга, защото се крият много неща, като започнем от това, че незабелязано са отменили правилата и процедурите за защита на личните данни на донорите при ин витро, както и забраните да се ползва "остатъчният" генетичен материал за донорство или експериментални мероприятия, без съгласието на донорите.........дали е случайно, че е точно сега и е тихомълком, не знам. Но вече нищо не е ясно от тези процедури какво се прави с ембрионите, които не се връщат в жените.

Минем през фалшивите избори в САЩ, за които никога може би няма да разберем какво наистина се случи. Може да споменем и възхода на Китай, които спечели много от 2020г. Икономически, идеологически и всякак! 
Не е за изпускане и патента на Бил Гейтс за подкожен чип с номер 2020 060606 - което си е 11-11 666.

Според Дейвид Айк, целта на активното мероприятие е малкия и средния бизнес да фалират заради локдауните, след което милиони хора ще останат без работа. Държавите ще се намесят и ще започнат да издържат голяма част от обществото. По този начин ще се настани тоталитаризма, защото когато държавата те издържа - ще правиш каквото трябва. Помощите са налични само за ваксинирани, маскирани и послушни граждани, спазващи всички мерки! А колко са необходими тези мерки е въпрос на вяра. Вяра, защото очевидно науката отсъства при налагането им!

“През ХХ-ти век Светът беше разделен на видимо воюващи лагери „Капитализъм“ и „Комунизъм“, след това дойде ред на вражеското лице на „тероризма“ и свързаните с него подставени лица, като Иранския шах, Саддам Хюсеин, Бин Ладен и много като тях, всичките създадени и поддържани от Световните Тайни служби. Никога досега, обаче, Господарите на Цивилизацията не бяха измисляли толкова хитроумно оръжие срещу самите нас – „НЕВИДИМИЯ ВРАГ – ВИРУСИТЕ“! Днес, всички държавници по Света в изявленията си по масмултимедиите обявяват, че сме във война с „НЕВИДИМИЯ ВРАГ – ВИРУСИТЕ“, като по такъв начин заставят Човеците да влязат във война не с външен Политически или Идеологически противник, а да вредят на себе си, борейки се срещу собствените си тела!” 
Обединиха ежегодните сезонни настини, хреми и грип под едно общо име, което всява страх и паника. Сега всеки с разтечен нос е обществен враг номер едно! Съвсем скоро очаквайте хората без маски и неспазващи дистанция да бъдат обявени за терористи. 

Освен всичко друго, това дава тласък и на електронните пари, защото обикновенните банкноти разпространяват зарази - толкова много хора ги докосват! Електронните пари са безопасни, нищо че ще могат да следят всяка една тразнзакция. 

Тук някой ще каже “ами какво като следят, аз нищо незаконно не купувам”. И тук не е важно дали купувате законни или незаконни неща, а че тези хора работят с BIG DATA - на тях не им трябва точно вашите покупки или моите, а ВСИЧКИ покупки. Когато съставяте прогноза на база статистически данни, колкото повече са данните, толкова по-точна е прогнозата. Когато знает всичко от поведението ви онлайн - къде кликате, какво четете, гледате и всичките ви онлайн покупки, сега ще добавят и всички офлан покупки за да имат още по-пълна картинка върху живота ви.

Земята е пренаселена

Това е любимата фраза на Елита. Има само един проблем - това просто не е вярно. Тук можете да видите някои карти, които ясно показват, че това не е така. Но съвсем друго е да ви се вменява чувство за вина ежедневно, да ви се преписва глобалното затопляне и т.н. Вие сте причина за глада в Африка, за мръсните океани и климата. Да, ама не. Целта тук е да изпитвате вина и да се самоограничавате. Поставяте си рамки за развитието сами, защото всяко развитие има нужда от енергия - физични закони. Но днес ние свързваме енергията със замърсяване на природата и глобално затопляне. Нищо че 1% от хората използват 40% от природните ресурси, нека останалите 99% да се чувстват виновни. Вие сте от останалите 99%. 

Плащайте и за въглеродните емисии на тези 1%, които потребяват 40% от ресурсите. Да, ние всички чрез данъците си плащаме. Отделния индивид е обложен с еко данъци, такси, а в глобален мащаб и цели държави - плащане на такси са въглеродни емисии. А парите от всичко това къде отиват - при тази шепа хора, които контролират всички земни ресурси, корпорации и най-големи замърсители на планетата!

Тук се появява вируса-наказание, защото много пътувате, защото сте много. Ето ви сега вирус, дето убива родителите ви! 
Нека ги оставим в последните им дни сами и изолирани, да умрат в самота, наказани, защото вие пътувате и разнасяте вируси! Ако бяхте по-малко и си седяхте вкъщи - нямаше да има вируси и бабите и дядовците ви нямаше да умират, че и самички! 

Социална дистанция. 


То няма как да е по-очевидно, че тук не става въпрос за спазване на физическа дистанция, която по някакъв начин да ограничи разпространението на вируси, а говорим за социална дистанция. Тоест да се изолирате от обществото, да сте сами, атомизирани. Без приятели, без среда, без съмишленици и без никаква подкрепа. Искат да сте самички - 7 милиарда самотни хора, въпреки че можем да не сме самотни, ние сами  си го правим. 7 милиарда поединично не е равно на 7 милиарда обединени в обща кауза, с обща цел, нали? Помните ли Хан Кубрат и пръчките, как се чупи една пръчка и как се чупят цял сноп? 

Вие трябва да се дистанцирате социално, не физически. Ето защо те дори не го крият, а ви го казват - социална дистанция! Изолирайте се, атомизирайте се и бъдете сам срещу света! Сами, обезличени, без лице, без приятели и без подкрепа. Сами и социално дистанцирани! 

Разбира се някои много влиятелни хора нправиха баснословни богатства от кризата. Сметнете си само колко пари се правят на ден, само в България от тестове. Сега по света на ден? А ваксини? А хладилни камери за ваксините? Всичко това го плаща държавата от нашите данъци и със заеми, които децата ни ще плащат, че и техните деца. Като се сетите, че всичко това е заради настинка, как ви се струва? Финансовия аспект е очевиден, но е една малка причина. То е по-скоро стимул за подизпълнителите на плана в лицето на политиците, които знаят, че нещо не е ОК, но печелят твърде добре за да го разбутват.



Ето ви още един символ.
Като споменахме отново маски и ваксини, нека разгледаме СЗО.

СЗО


Истинската програма на СЗО: Нов световен ред по модел на Китай!
Или "Ваксинирането освобождава" - лозонга на световната комунистическа пртия!

СЗО премина от омаловажаване на вируса и лобиране срещу забраните за пътуване от Китай до настояване за постоянно блокиране на света и неговата икономика. Зад лудостта има метод: СЗО използва пандемията, за да се придвижи към Нов световен ред, създаден по модела на потисническия режим в Китай.

След избухването на COVID-19 извън Китай, Световната здравна организация (СЗО) играе важна роля в справянето с пандемията на глобално ниво. Безспорната сила и влияние на тази организация, създадена от Организацията на обединените нации, кара повечето правителства по света да оформят своите политики и пандемичен отговор според данните и насоките на СЗО. С други думи, нациите дадоха възможност на глобален (и недемократичен) субект да диктува решения, които се вземат на национално и местно ниво.


Резултатът от този пряк мост между СЗО и националните правителства е дълбок и мащабен. Подхранвани от апокалиптични модели и прогнози, правителствата бяха призовани да ограничат цялото си население, като същевременно затвориха цялата си икономика за няколко месеца. Опустошителните последици от това глобално заключване все още са трудни за количествено определяне. 

И така, защо СЗО дава заповеди на нациите и техните демократично избрани правителства? Това дължи ли се на доказания опит и образованите съвети? Явно не. Тъй като реакцията на организацията на пандемията в най-ранните и критични етапи беше не по-малко от катастрофална. Някои може да твърдят, че това е било дори умишлено. На 14 януари СЗО твърди, че няма предаване от човек на човек - позовавайки се на китайски източници.

Предварителните разследвания, проведени от китайските власти, не откриха ясни доказателства за предаване от човек на човек на новия # коронавирус (2019-nCoV), идентифициран в # Ухан , # Китай . pic.twitter.com/Fnl5P877VG
- Световната здравна организация (СЗО) (@WHO) 14 януари 2020 г.

На 4 февруари генералният директор на СЗО Тедрос Адханом Гебреесус се обяви против ограниченията за пътуване в Китай, като заяви, че подобни мерки могат да предизвикат „страх и стигма“. Той добави, че "няма причина за паника и страх”.

Тъй като повечето световни правителства следваха сляпо препоръките на СЗО, въздушното пътуване от Китай продължи седмици и позволи разпространението на вируса по целия свят. И когато въпреки това някои страни предприеха стъпка, за да спрат пътуванията от Китай, СЗО активно лобираше срещу това.

Въпреки разпространението на информация, която беше откровено фалшива и опасна, СЗО остава безспорно влиятелна по целия свят. На 18 април организацията демонстрира огромната си сила, като излъчи „  Заедно у дома“ , масово медийно събитие, което имаше безброй известни личности и мощни хора, които хвалят СЗО и Елитите зад нея .

СЗО също така инвестира сериозно в контрола на потока от информация относно вируса.




Главният изпълнителен директор на YouTube Сюзън Войчики заяви, че платформата за стрийминг ще „премахва информация, която е проблематична“ и ще включва „всичко, което е медицинско необосновано“.

„Така че хората казват„ приемайте витамин С; вземете куркума, ще ви излекуваме “, това са примерите за неща, които биха били нарушение на нашата политика. Всичко, което би противоречало на препоръките на Световната здравна организация, би било нарушение на нашата политика. "

Защо YouTube изобщо би се интересувал, ако хората говорят за витамин С във видеоклиповете си? Защото от началото на огнището СЗО се отнася подозрително срещу всякакъв вид лек или решение срещу COVID-19. Всеки път, когато лечението показва обещание, СЗО и медийната система, която се грижи за него, бързо предупреждават срещу тях и дори го определят като опасно.

Защо? Тъй като СЗО разчита на едно, универсално решение: ваксина.

Ваксина и нищо друго

За да разберем напълно мисленето зад СЗО, трябва да разгледаме финансирането зад СЗО.



Две от петте най-големи финансиращи организации на СЗО са Фондация "Бил и Мелинда Гейтс" и "Алиансът Гави". 
Бил Гейтс призовава за цифров идентификатор за ваксинация, тези две организации се застъпват за използването на ваксини за създаване на глобална система за идентификация, използваща някакъв имплант. COVID-19 е идеалният повод за тях да направят това. Това между другото го има и в Songbird филма, с който започнахме! 

За да е сигурно, че това ще се случи, светът трябва да живее в страх и без лечение, докато не бъде пусната тази ваксина.

СЗО се бори и срещу най-„естественото“ лекарство срещу вирус: стадният имунитет. Всъщност, предвид факта, че COVID-19 не е смъртоносен за здравите хора, позволявайки на населението да развие естествено антитела срещу вируса, като просто живее с него, е може би най-естественият начин за борба с него. Някои страни като Швеция се противопоставиха на догмата на СЗО, отказаха да ограничат населението си и сега твърдят, че стадният имунитет може да бъде постигнат съвсем скоро. Разбира се, СЗО предупреждава срещу тази стратегия. Медийните източници, които са изцяло продадени на дневния ред на СЗО, са работили усилено, за да избегнат тази вековна концепция. Ето заглавие от The Guardian.



Статията може да бъде обобщена в два цитата:

„Простият факт е, че стадният имунитет без ваксина не е лесен начин за напред.“

И статията завършва с това отклонено твърдение.

 „Не мога да говоря за всички, но лично аз бих предпочел да остана вътре още няколко месеца и все пак да се видя с родителите си догодина.“

Тези твърдения са на 100% в съответствие с истинския дневен ред на СЗО: Няма свобода без ваксина.

Използване на COVID за активиране на Big Brother
Ето няколко корици и заглавия на списания, които се появиха наскоро:



„Може ли Големият брат да ни спаси?“ във френско списание.






„Квебек подготвя своя Голям брат за втората вълна“. Мобилните телефони могат да бъдат проследени.


СЗО казва на света, че единственото жизнеспособно решение е ваксината. И казват, че ваксината може да отнеме месеци или години, за да бъде налична. И така, какво се случва, докато не решат, че ваксината е готова? Полицейски щат, където високотехнологично наблюдение, био-параноя и принудителна карантина на избрани хора в един момент. Сега Big Brother е „спасител“, тъй като постоянното проследяване на хората и хората, с които те контактуват, се представя като единственото решение за спасяване на животи.

Показателен факт: Тереза Там, главен служител на общественото здравеопазване на Канада, която в момента е в челните редици на пандемичния отговор на страната (макар и напълно да спазва насоките на СЗО), се появи в странен филм от 2010 г. за пандемия. Филмът „ИЗЛЪЧВАНЕ: Анатомия на чумата“ е за измисления сценарий за възраждането на едра шарка в Канада. Това, което тя казва по време на филма, е зашеметяващо.



Във филма Там говори за мерки, които трябва да се предприемат, ако има огнище на едра шарка. Тя казва:

„Ако има хора, които не отговарят на изискванията, определено има закони и правомощия за обществено здраве, които могат да поставят хората под карантина в задължителни условия.“

Тя добавя:

„Потенциално можете да проследявате хората, да слагате гривни на ръцете им, да разполагате с полиция и други инструменти, за да осигурите карантина.“

Разказвачът на филма продължава:

„Полицейските контролни пунктове са изградени на всички мостове и всеки, който напуска града, трябва да покаже доказателство за ваксинация. Онези, които отказват да сътрудничат, се отвеждат в центровете за временно задържане ”.

Интересно, нали? Това в България го имахме на живо вече!
От началото на огнището на COVID СЗО постоянно насочва света към полицейска държава до пускането на одобрена ваксина. В много отношения СЗО търси целият свят да следва примера на най-модерната високотехнологична полицейска държава в света: Китай.

Целият свят е Китай

Чрез своята система за социален кредит на Оруел, ужасяващите си лагери за превъзпитание, бруталното си потискане на несъгласните гласове и постоянното наблюдение на населението, Китай е лаборатория за високотехнологичен нов световен ред. Освен това няколко свързани с елита корпорации помагат на Китай да постигне целите си. Не е изненадващо, че СЗО постоянно възхвалява този репресиращ режим.

Ето един изключително символичен официален акаунт на шефа на СЗО:



В центъра на горната картина е индуисткото божество Шива, известно още като „Разрушителят”. Чрез унищожение Шива дава възможност за дълбока трансформация. Това върви ръка за ръка с любимото мото на елита: Order Out of Chaos (Ред от хауса).

Любопитен факт: В ЦЕРН има и видна статуя на Шива.


Финални думи за СЗО


СЗО се справя с тази пандемия по много специфичен начин. Когато вирусът беше единствено в Китай, СЗО осъди правителствата, които се стремяха да ограничат пътуванията от Китай. Въпреки всеки здрав разум, СЗО твърди, че ограничаването на пътуванията няма да бъде ефективно срещу разпространението на вируса. След като вирусът се разпространи по целия свят, СЗО след това настоя за най-рестриктивните и деструктивни политики за ограничаване в човешката история, причинявайки огромен крах на икономиката и цялостно преоформяне на обществото.

Сега организацията настоява за удължаването на тези мерки и създаването на високотехнологични полицейски държави, докато чака единственото лекарство, което някога ще одобри: универсална ваксина. Като се има предвид факта, че Бил Гейтс е настоящият най-голям спонсор на СЗО и че той също е част от ID2020 - който се застъпва за използването на ваксини за създаване на цифров идентификатор с помощта на татуировка или микрочип - можем ясно да видим каква е истинската програма на СЗО: Да се създаде световен Китай.




Ред от хаоса или трябва да измислим нови конспирации, че старите се сбъднаха.



Основната философия на окултния елит и плановете му за човечеството са точно пред очите ни. От известни забележителности до хитови филми, музика, книги, всичко е изложено за тези, които имат „очи да видят“. В центъра на всичко е един девиз: “Order Out of Chaos”.


От много години се занимавам да анализирам поп-културата и световни забития, но някои теми не спират да се повтарят! “Правителството по време на глобална криза” която криза причинява огромен хаос и смърт, което позволява въвеждането на нова ера. С други думи: Нов Ред от хаоса.

Тази тема може да се намери в цялата популярна култура, особено в продукти, финансирани и поръчани от окултния елит. Защо така? Защото от 19-ти век официалното мото на окултния елит е Ордо Аб Чао, латински за ред извън хаоса.



Това е отличителен знак, представляващ 33-та степен в масонството (най-високата постижима степен). В горната част е официалното мото на степента: Ордо Аб Чао.

Както във всичко останало в масонството, девизът  има няколко значения, вариращи от мъгляви метафизични концепции до конкретно социално инженерство. В по-широк смисъл този девиз е най-добрата рецепта за драстична промяна в обществото: 
1)Събитие предизвиква хаос и паника 
2) Появява се решение, което също по чудо съвпада с плана им  
3)Обществото се променя без грам съпротива.

В наши дни крайната цел на елита е да създаде глобално правителство, което да контролира световните ресурси, като същевременно поддържа масите подчинени и наблюдавани чрез тактика между полицията и държавата. „Решенията“ за настоящата вирусна криза представляват големи стъпки в тази посока.

Ето защо те приветстват тези моменти на хаос. Те са възможности. Докато масите страдат и отслабват, елитът получава власт и контрол. И тъй като символите управляват света, Новия ред от хауса се манифестира в поп-културата чрез символика. Ето няколко примера в хронологичен ред.

Монумента в Джорджия

Още от появата си през 1980 г., загадъчните “насоки” в Джорджия объркаха хората със своите зловещи послания. Всъщност, изписани на гигантски каменни плочи са „10 заповеди“ на новата ера. И първият казва: Поддържайте човечеството под 500 милиона. За да се удовлетвори този паметник, сегашното световно население трябва да бъде намалено с поне 90%.



Всичко за този паметник е в съответствие с дневния ред на окултния елит. От световно правителство до контрол на населението всичко е тук. Ето десетте „заповеди“:
1. Поддържайте човечеството под 500 000 000 в постоянен баланс с природата.
2. Насочвайте разумно възпроизвеждането
3. Обединете човечеството с жив нов език.
4. Управлявайте страст - вяра - традиция - и всички неща с умерен разум.
5. Защитете хората и нациите с честни закони и справедливи съдилища.
6. Нека всички нации да управляват вътрешно разрешаване на външни спорове в световен съд.
7. Избягвайте дребните закони и безполезни служители.
8. Балансирайте личните права със социалните задължения.
9. Наградете истината - красота - любов - търсене на хармония с безкрайното.
10. Не бъдете рак на земята - Оставете място за природата - Оставете място за природата.

Тази настояща криза ни тласка към тези заповеди. Например, един свят в затвор очевидно е упражнение на „балансиране на личните права със социалните задължения“. Освен това определено „оставяме място за природата“.
Помните ли снимките на лебеди завърнали се във Венеция, които се оказаха фотошоп или снимки на чисти градове, защото всичко е затворено? А това, че се забавля глобалното затопляне заради драстичното намаляне на парникови газове, защото заводите не работят?

Нека обърнем внимание на нещо малко по-зловещо! - 

Летището в Денвър. САЩ.

Цялата работа е покрай стенопис, показващ смъртта и хаоса, последван от създаването на нов свят.

„Когато анализирате символиката на стенописите, осъзнавате, че те разказват ужасяваща история за бъдещи събития, които трябва да се случат, сякаш това е някакво пророчество. Има конкретни социални и политически препратки и други окултни детайли, които основно превръщат тези картини в манифест на Новия световен ред. "



Масивна милитаристична фигура, с противогаз, разсича бял гълъб. Безкрайна редица майки плачат, докато държат мъртви бебета. Това ли искате да видите преди да се качите на самолет?
Разположени на 4 стени се намират стенописи, нарисувани от художника Лео Тангума, които уж трябва да въплъщават мир, хармония и природата. Аз обаче въобще не получавам подобни асоциации, гледайки фреските. Когато анализирате символизма на стенописите, ще осъзнаете, че те разказват ужасяваща история на предстоящи бъдещи събития, които има да се случват, т.е. като че ли са един вид предсказание. Има точно определени социални и политически препратки и други окултни детайли, които по същество превръщат тези картини в своеобразен манифест на НСР. Според сведенията Тангума е потвърдил, че са му били дадени инструкции за картините и са му били платени $100 000 за първите от тях. По-късно той отрича, че са му давани указания за картините и отказал всякакви въпроси, свързани с тайни послания и смисли в картините си. Предишни стенописи на Лео Тангума са били типични произведения в стил „Chicano art“, политически заредени и ориентирани към общностния дух. Въпреки това работите му в DIA изпращат тотално различни „вибрации“, предизвиквайки у мен онзи особен инстинкт, който ми подсказва, че той просто е нарисувал визиите и погледа на някой друг. 
Това бе цитат от друг сайт и ако се интересувате от темата, вижте това.
Според мен по света има много разположени подобни обекти с цел да насаждат определени меми и идеи масово сред хората.

Новият световен ред - време за спекулации


Разбира се не съм посветен в тайните на Елита и няма как да знам какво предстои, но от наблюдения и връзки, които съм навързал, мога да предположа с известна точност какво следва.

Например в момента отново има смяна на официалната власт в САЩ. Ако разгледаме дори само предизборния слоган на Байдън - Build Back Better, ще открием много интересни неща. 
Както помните, символите управляват света, нали? 
Ще трябва да приемете на доверие, че феникса е символ на Новия Световен Ред. От пепелта на стария свят се ражда новия. Но и стария ред първо трябва да умре, да бъде унищожен, че да може да се роди новия. 
Та, да се върнем на Build Back Better - слогана на Байдън за тези избори.



То не е нужно и много ровене, защото нещата сами си излизат, за този, който има очи да види.
Build Back Better - за да построиш нещо ОТНОВО, то първо трябва да е разрушено старото. В случая идеята на Байдън е икономически план, така че трябва първо икономиката да е унищожена, за да се роди новата. 
Ще покажа някои кадри от Олимпийските игри в Лондон.


Виждаме как света гори, от него се ражда феникс под зоркото око на пирамида с око.


Виждате ли колко е очевидно, просто нещата са пръснати във времето, но са там и очакват някой да ги види.
Веднага след сцената с феникса,  веднага след шоуто с феникса пускат тази песен


Take That – „Rule The World"

If you stay with me girl
We can rule the world-
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world…




Този нов свят може би ще бъде света на Трансхуманизма, където технологиите и телата на хората ще започнат да се сливат.
Първо ще бъдат протези, за хора които не могат да ходят, електронно око, ако си загубил зрението и малко по малко ще нормализират тази идея. 
Например параолимпийските игри на практика официално бяха обявени за първите трансхуманистични игри и въведоха концепцията в масовото съзнание.



Не съм сигурен дали повечето от вас разбират значението на всичко това. Това вече е обект на официален дебат в обществото, това не е тема на разказ от Азимов! Разбирате ли скоростта, с която се случват нещата в последните години? Осъзнавате ли я наистина? Щом за това вече се говори официално, това означава, че те имат технологията да го направят от поне 20 години, тествана е многократно и дългогодишно и е готова за масово приложение!

Какво означава трансхуманизма за нас?

Отново много накратко - когато внедрят всякакви смарт устройства покрай нас и може би В нас, ще могат да ни следят напълно. Също така, ако един ден се наложи да плащаме САМО с електронни пари, всеки неудобен просто ще му се изключва функцията да плаща или да влиза в обществени сгради или да пътува. Нямаш пари- къде ще отидеш? Какво ще направиш? Спират ти достъпа до интернет, където е пренесен света и си сам, гол и бос. Край! Или се държиш “прилично” или си аут от играта. 
В същото време ‘подобрените” с технологии хора от Елита ще ни превъзхождат качествено във всяко едно отношение. Имплантите им, които няма да са достъпни за нас ще ги направят да живеят по-дълго, без болести, ще са по-умни и издръжливи. На практика ще са супер-хора, чрез технология, докато ние доброволно ще взелем в капана на зависимостта от техните технологии. Скоро смарт автомобила ви, който се управлява сам, няма да иска да ви закара някъде и няма да има какво да направите, ако няма опция за ръчен контрол. А тази опция ще изчезне, с аргумента, че е опасно! Знаете какво следва...

"Глобалистът Клаус Шваб ясно подчерта, че трансхуманизмът е съществена част от „The Great Reset“ (Великото зануляване), когато заяви, че Четвъртата индустриална революция ще „доведе до сливане на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“. В книгата си той изяснява, че микрочиповете за имплантиране ще могат да четат вашите мисли.

Източник на цитата 


Това го написах за един следобед и нямам нерви за провекра и стилистическо оформяне, за това моля да ме извините за правописни грешки, пунктоация или прескачане на мисълта.

Update 23.11.2020г.

Голямото зануляване 2021

Това е просто друг начин да повторим по-горните концепции, но просто погледнато от друга гледна точка.
Дали ще кажем Build Back Better или голямото зануляване или Нов Световен Ред е тъждествено. 
Във веки случай ПЛАНдемията се използва за разрушаване на досегашния икономически модел и за сключване на нов социален договор между правителствтото (нарочно в единствено число) и гражданите.

Както виждате прпемиера на Канада ясно споменава Build Back Better и голямото зануляване, както и че Канада СЛУША и помага.
Преди това беше просто поредната конспиративна теория, но днес вече е ясно, че е планирано и този план се изпълнява. 

Когато политици заговорят за равенство, климатични промени, зелена енергия, устойчиво развитие и Agenda нещо си, това е сигурен белег за пропаганда за Новия световен ред.
Просто в случая използват ПЛАНдемията за да прокарат икономическото зануляване. Да разрушат по-бързо сегашния свят и да създадат новия, по техен вкус от пепелта на стария - точно като феникс. 

План 2030 (Agenda 2030)


"Добре дошли в 2030. И не притежавам нищо, аз нямам лично пространство и животът никога не е бил по-добър".

Това отново не е конспирация, а цитат от Световния икономически форум, предаден от SKYNEWS. Почти няма нищо за коментиране, тъй като ясно очертават бъдещето, където частната собственост е заличена, както и всякакво лично пространство и тайна. 

Това е буквално тоталитарна държава, но световна тоталитарна държава, Глобален Китай. Нищо не е ваше, нищо не е лично и какво подобро за света, нали? А тези, които се разпореждат с всичко на практика ще притежават върховна власт. Кой ще разпределя държавните ресурси, които напрактика ще са всички ресурси изобщо? И виждате ли каква е времевата рамка - следващите 10 години. Планът не е просто план за далечно бъдеще, а нещо което трябва да се случи до 2030г. 

Това разбира се ще се осъществи с помоща на новите технологии, цифрово следен, цифров контрол. Парите ще станат изцяло електронни и лесно проследими. Всички неудобни ще бъдат блокирани и по този начин поставени на колене. Голямото Зануляване ще премахне физическите пари, и ще ги замени и дигитални пари, които ще бъде контролирана от системите с изкуствен интелект на Глобалистите. Също така, правото ви да притежавате неща, и то ще бъде отнето - всичко ще бъде собственост на Системата - а вие ще сте поставени в тотална зависимост. Другото, което Голямото Зануляване ще направи е - силно ограничаване на демокрацията - свобода на словото, свобода на мислите, икономическа свобода, независимост...   

„Това, до което четвъртата индустриална революция ще доведе, е сливането на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“, каза Шваб пред Чикагския съвет за световни отношения.

След това Шваб се впусна в обяснения как неговата книга ‘Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution’ (Оформянето на бъдещето в Четвъртата индустриална революция) е била особено популярна в Китай, Южна Корея и Япония. Специално южнокорейската армия е поръчала 16,000 бройки. В тази книга Шваб обяснява с ентусиазъм как задаващите се технологии ще позволят на властите да „навлизат в досегашното лично пространство на нашите мисли, да четат мислите ни и да повлияват на поведението ни“.

След това предсказва, че това ще осигури насърчение за силовите структури на властите да въведат програми за предварително осуетяване на престъпления. (да ви напомня на един филм?)

 

Шваб пише:

„С усъвършенстването на възможностите в тази област, ще се увеличава изкушението на силовите органи и съдилищата да използват технологии за оценка на вероятностите за криминална дейност, за оценка на вината или дори вероятно за извличането на спомени директно от мозъците на хората. Даже преминаването на национална граница един ден може да включва подробно мозъчно сканиране, за да се определи степента на опасност от индивида.“

Също така Шваб превъзнася утопичната мечта на трансхуманистите, която се споделя от всички привърженици на елита и в крайна сметка води до създаването на човешки киборги.

„Технологиите на Четвъртата индустриална революция няма да станат просто част от заобикалящия ни физически свят — те ще станат част от нас. И наистина, някои от нас вече чувстват, че смартфоните ни са станали продължение на самите нас. Днешните външни устройства — от преносимите компютри до шлемовете за виртуална реалност — почти със сигурност ще се имплантират в нашите тела и мозъци.“

Шваб открито проповядва и нещо, което масмедиите продължават да твърдят, че било тема само от областта на конспиративните теории. А именно — „активни микрочипове за имплантиране, които престъпват кожната бариера на телата ни“. Този глобалист възхвалява и наближаващото идване на…

„…имплантирани устройства, които вероятно ще могат да предават и мисли, но не вербално, както е обичайното сега, а чрез вграден смартфон, а вероятно [ще предават] и неизразени мисли или настроения, като разчитат мозъчните вълни и други сигнали.“

С други думи и обобщено: „сливането на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“ има пряко отношение към трансхуманистката сингулярност и едно бъдеще, където всяко движение на хората ще се проследява, а всяка тяхна мисъл ще се чете от имплантиран микрочип.

Това не е „конспиративна теория“, когато те открито ви казват какво планират да правят."

Източник 


Още един пример от музикалната индустрия :) 



Още не сте сигурни, че голямото зануляване е истина?
Вижте какво имат да ни кажат финансовите институции: Голямото зануляване - статия от Tavex


Това не е някаква фикция или илюзия, това нещо е задействано и се инсталира в този момент. Всъщност вече е във финалната си фаза, щом открито говорим за него.

Deepfake

Разбира се интернет е пълен с "хора", които подкрепят мерките, гласуват за Байдън на американските избори, пишат по форумите колко е опасен ковид и т.н.

ОБАЧЕ, живеем в 21 век, където технологиите отдавна са открили DeepFake и сайтове като ТОЗИ предлагат дори безплатно услугата да генерират случайно лице на несъществуващ човек. Също така можете да се свържете с тях за да генерират множество ФАЛШИВИ снимки на един и същ несъществуващ човек, който дори да говори във видео или да прави каквото пожелаете. Например може да е свидетел на страшна смърт на роднина в следствие на нов, опасен вирус. Може да Ви убеждава по телевизията колко е важно да приемем новите електронни пари и каквото друго Ви дойде на ум! 

Това е реална технология, достъпна дори за нас простолюдието! В Китай например има няколко телевизионни канали, които излъчват новини 24/7 с водещ, който е изкуствен интелект. Там официални и открито подменят хората с роботи. Така със сигурност никаква човещина или морал няма да се намесят при съобщаването на "новините". Владетелите ни ще са спокойни, че никой водещ няма да кривне от "правия път".



Ето колко са реалистични фалшивите видеа и колко широко приложение има тази технология!

За жалост вече не можем да вярваме дори на очите си!

Въглеродни паспорти (това е моето виждане)

Цялата тази инфраструктура покрай Ковид, нали не мислите, че е била само заради Ковид изградена? Разбира се не! Ковид сертификатите и ваксинационните паспорти са само началото. Тъй като е очевидно на къде духа вятъра - въглеродни емисии, глобално затопляне и т.н., според мен следващото нещо ще бъде персонален паспорт за въглеродния отпечатък. Тоест всяко нещо, което пазарите, потребявате или използвате, ще носи някакъв въглероден отпечатък, който ще се калкулира. Когато се достигне даден лимит -край! Дори да имате пари, ако сте стигнали лимита, няма да можете да си купите самолетен билет, да ползвате автомобила или дори да си купите храна. 

Въглеродните ви емисии ще се превърнат в нов вид валута, за която също ще има пазари. 

Ако примерно всеки човек получава 100 мерни единици за въглерод (например) и е изпозлват 90 за месеца, може да продаде останалите 10. По този начин богатите ще могат да си купуват колкото си искат. Като страничен ефект, обикновените хора ще се стремят да се самоограничават, защото парите тъй или иначе не стигат и ще продават, за да могат да оцелеят. 

Светло бъдеще :) 

Загуба на вяра

Един от най-лошите аспекти на всичко, което се случва, което е и една от целите, е че вече никой не вярва на никого и на нищо! Новините са абсолютно фалшиви, всички го знаят и никой не вярва. Никой вече не вярва на написаното в интернет, очевидно и на лидерите не можем да вярваме, нито на очите си! Човек не знае на какво да вяра и вече не вярва в нищо!


Всичко в тази статия е фикция и с цел забавление. Всяка прилика с действителни факти е напълно случайна. ;)

UPDATE August 2021

За жалост много от нещата описани в статията се сбъдват. Нещо, което си мислех, но реших да спестя първоначално започна да придобива все по-материален вид и очаквам скоро да изкристализира в реалността ни. Това е именно следенето на ваксинираните. 
Виждаме всеки ден как медийната пропаганда придобива все по-чудни и на моменти отчаяни форми с една единствена цел - да се ваксинират възможно най-голям хора. 

Разбира се никой не знае какви ще са дългосрочните последици - може да е трайни увреждания, безпладност, внезапна смърт или може да няма никакви. Въпроса е, че не знаем. 
Въпреки това правителствата правят всичко възможно да ваксинират всеки гражданин, разбира се с мисъл за нас.

В тази връзка ще споделя следния факт, който достигна до мен от четири различни изтозника: на някои летища са започнали да сканиат хора дали НАИСТИНА имат ваксина или са с фалшиви сертификати. Чух го както от "един приятел каза", но и от мой роднина, който летя до Турция наскоро и го хванаха, че е с фалшиф сертификат - оказа се че няма "синя аура".

Тук очевидно изниква един въпрос - как точно следят дали имате ваксина или не? Как работи скенера за ваксини?

Очевидният отговор - чипове, обаче не е верен. Знам, че това е доста популярна теория, но си остава теория, чиято единствена цел е да отклонява вниманието на масите от истинската технология зад този процес. 

Когато създават ваксината, в нея се влага един много интересен ензим, познат на учените много, мноооого отдавна. Всъюност в лаборатории, където се правят изследвания и експерименти се използва активно като маркет, за да могат да проследяват различни процеси. 

Въпросният ензим има свойството биолуминисценция. Тоест свети. Това е същият ензим, който ползват светулките. Без да навлизам в биохимия и да се мъча да обяснявам нещо, което не разбирам, директно ще спомена как работи на практика. Този ензим се вкарва като маркер, белег, който скенерите са способни да засекат и по този начин се справят с проблема със сертификатите, но може да се ползва и за общо следене. 

Обаче най-интересната част покрай този ензим е името му. Става въпрос за Луцифераза

Интересно име. Предполагам е кръстен на Луцифер? Може би заради това, че ензима е носител на светлина, някой да не си помисли нещо друго?!

Всъщност става още по-интересно, защото ензимът има много форми или варианти (не знам как ги наричат учените), но има една компания, която продава подобни субстанции за фармацефтизната индустрия. Разбира се Луциферазата, която се използва там е тип/вид 060606. 

Да посочвам ли очевидното, че във ваксините има ензим, който се нарича Луцифераза и е с номер 060606? Да припомням ли написаното в библията за това, че никой няма да може да купува и продава, ако не носи белега на Зваря и числото му - 666? 

Да направя ли връзката с ограниченията на неваксинираните, че не могат да посещават магазини, да посещават кина, театри и т.н. Изводите всеки сам може да си ги направи. 

UPDATE 16.11.22

Вече (към днешна дата) и на децата е ясно, че всичко покрай кромид беше фарс и постановка. Ако сте прочели цялата статия до тук, определено знаете, че кромид трябваше да изпълни определени цели и ги и изпълни доста успешно. 

Все пак за да имаме завършек на нещата, реших да допълня статията с един напълно очакван от мен край и да приключим с тази драма.


Днес на 16.11.22г. 11:11ч. (Каква изненада?!) сайта на официалната пропаганда - Нова.бг публикуваха следната новина: “Отменят всички COVID мерки в страната" . Слагам линк към новината, но имайте предвид, че може след време да е неактивен, ето защо прилагам и скрийншот. 




Какво е особеното тук? С риск да стана вече банален, имаме следната дата -16 ноември. 1+6=7. Ноември е 11 месец и всичко това през 22 година. В 11:11 часа. Ако някой, не е схванал, че това е магически или окултен ритуал, значи има сериозни когнитивни проблеми. Моля някой математик да изчисли какъв е шанса тази новина да ни се поднесе точно в този ден, час и минута, предвид всичко написано по-горе? 


Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора! 

Коментари

  1. Няма никакво забавление.
    Ама никакво.
    Има Будни, за щастие..

    ОтговорИзтриване
  2. Отговори
    1. Не само зловещо, но и реалистично...Въобще не ми звучи като конспиративна теория, а сериозен и задълбочен анализ на фактите. "За който има очи да види", де...

      Изтриване
    2. Зловещо, но реалистично...Дано не съм жив да бъда "участник" в такъв сценарий...в този му вид, то е ясно че част от нещата ги търпим и вече са приложени като модел.
      Жалко, че децата ни ще са най-потърпевши и няма да се насладят на живота, който ние имахме!

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!