Неочакван фалит или очакваният край на империята?

Както знаете САЩ фалира. САЩ фалира много отдавна, още през 80те години на миналия век. Сега фалира отново, но това е същият този фалит, само че вече не може да се прикрива и не могат да се залъгват хората и да хвърлят прах в очите ни вечно.
САЩ фалира още когато се е създавала държата. Защо ли? Всяка имеприя /сащ е империя/, изградена върху лъжи и кръв на невинни хора е обречена на провал. Изкуствено, пак чрез директни и косвени лъжи се подържаше едно корумпирана система, която разстрои целия свят, уби култури съхранявани хиляди години като българската и японската например. Много българи, псевдонационалисти говорят против Турция и турците, без да имат минимална идея какво представлява тази държава днес, но са псевдонационалисти, защото не виждат, че това което Османската империя НЕ МОЖА да разруши за 500 години, Америка успя за 30! След отварянето на България към Запада, ние бяхме буквално асимилирани от американската "култура". Нашата остана някъде там. Все говорим, че искаме да развиваме туризъм, но това е невъзможно без уникалната ни култура. Вижте само "българските" сувенири, на които пише "Made in China"...
В Япония е дори по-зле. Културата им е била затворена хиляди години БУКВАЛНО, успяла е да се съхрани по невероятен и уникален начин, който е възможен само на остров... до отварянто към Запада. Виждаме прогресивено регрес на обществата докоснали се до Америка и тяхната "култура". 
Знаете ли защо гърците са оставили толкова дълбоки следи в културите до днес, знаете ли как са превзели света почти без войни? С писмеността си, понеже може всеки език да се изпише с гръцките букви, много народи са използвали гръцката азбука за да записват езика си, тъй като са нямали свои писменостти, но с азбуката върви и езика, културата и идеите. Така безкръвно са превзели Европа, така прави и САЩ, филмите, музиката и производните им действат като тихи убийци на култури и традиции. Другото оръжие, което изпозлват и върху нас, е римският принцип разделяй и владей. Те разделят хората си по всякакви критерии: бели, черни, християни или не, от своя страна имат 10 вида църкви и секти. Обществото им се разделя по доходи, социално положение, образование, работа, интереси, партии, клубове, дори коя гимназия са завършили. Това правят сега и с нас, настройвайки българите срещу турците и циганите, които винаги са ни били съседи и винаги сме живели с тях. Ето така се появяват и псевдонационалистите, които са толкова малоумни, че дори не осъзнават, че така предават родината си и народа си и работят за америка и нейните интереси. 
Но как се случва така, че САЩ фалира? Как позволяват самопровъзгласилата се световна полиция да фалира? Та те печатат колкото си искат долари, крадат ресурси от всички държави, дори и от нас /умуве и злато, ако се чудите какво крадат/ и въпреки това, пак не им стига, че имат и външен дълг в размер над 16 000 000 000 000. Може ида съм пропуснал някоя друга нула. Как така се получава, че уж са много велики и мощи, а фалират? Ами защото е нагласено, още когато е измислена тъпата им система се е знаело, че ще се стигне до тук. Май е време да се замислим чии интереси обслужва САЩ. Знам, че много от Вас са се сетили за коя малка новосъздадена държава в "обетованата" земя говоря. Само не е ясно кой точно им е обещал чужда земя и как Бог, който говори, че всички сме равни и трябва да се обичаме, има любим народ?! Бас ловя, че никой поп няма да Ви отговори ;) Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против самите хора, а против тези които имат банки и финансират смърт и разруха, тоест 90% от тях, останалите 10% са много готини. 
Сещам се за филма "World war Z" с Брад Пит. Ако сте гледали филма, направи ли Ви впечатление нещо? Филма разказва за вирус, който те превръща в зомби, ако заразен те ухапе. Заразата унищожава САЩ моментално, но една държавица само предварително знае за тази зараза и строи стени които да я обградят. Познахте ли коя е тази държава? -Ами същата за която говорих по-горе. Друго нещо което ми изниква за тях е едно интервю с Махмуд Ахмадинежад, което и преди съм публикувал. Вижте какво казва този човек и как тъпия хамериканец не може да каже 1 дума на "въпреки", щото е толкова малоумен, че не може да измисли 1 дума извън сценария. Проблема на амриканските телевизии е, че самите американци са толкова малоумни, че живота им е MacDonald's и телевизия. Но понеже нали са в Америка, не върви водещите да са китайци, слагат американци, които са малоумни и създават подобни проблеми. Anyway...
Та след като установихме, че САЩ са подлоги на гореобсъдената държава, нещата стават по-ясни, нали? Ето защо САЩ фалира, ПРОСТО СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА И СЕГА ЩЕ ГО ДУХА... Няма как държава създадена и управлявана с лъжи да издържи дълго? 

По подобие, посестримата ѝ Европа тръгна по същия път. 

Ein Volk, ein Reich, ein Euro... Идеята за един народ, една валута и т.н. я виждаме ясно, това е ЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ на властта, обратното на демокрация и каквато и да е свобода. Ама това което Хитлер не епостигнал, сегашният фюрер в сянка го постига и то с невероятен финес. Вместо да водим война против неонацизма /тоест идеята за Европа/, ние довроволно участваме, дори се натискаме! Виждате ли по какъв тънък начин ни вкарват в капана. Комунистите трябваше да избият милиони за да наложат идеите си, като видяха, че не става и хората си искат свободата, запяха старата песен ама на нов глас! Америка е чисто комунистическа държава както и да го гледате. Сега някой ще скочи и ще каже, че всеки може да произвежда каквото си иска. Ок, този искам да иде в САЩ и да започне да произвежда каквото и да е! Искам да се конкурира с Кока кола или Starbucks, о прощавайте, последните са Еврейски :D
Сащ развива военният ти апарат точно както СССР, сега Обама прокарва соц, политика, властта им е централизирана вече, правят експерименти с хората си без да ги питат.... комунизъм!
Европа пък е нещо смесено между Римската империя, която никога не е преставала да съществува и неонацизъм. Римската империя, противно на учебниците по история, никога не е преставала да съществува, просто е минала в сянката на Католическата църква. Какво се случва, когато Рим пада? Ами създава Ватикана, слага имератора там, кръщава го "ПАПА" и си продължава по старо му, само че с ново лице. Така до средата на 20 век, когато идеята за възраждане на Римската империя  се обявява публично и границите на континента изведнъж падат. "Ein Volk, ein Reich, ein Euro". Сега изведнъж се оказва, че трябва да разпродадем земята си, и нищо не можем да направим, защото Европа не ни дава. Я чакай малко? Европа не ни дава? Нали бяхме суверенна държава? М, май не сме, затова когато стана нагласения атентат в Бъргас, дойде американската полиция да разследва. Я чакай, кога последно българската полиция ходи в америка да разследва? Какви права имат в България? Май имат повече права от нашата собствена? Това само потвърждава думите ми, че САЩ е империя, а ние сме част от нея като васална държава или нещо от сорта. 
Каво следва след този фалит? Хм, много е трудно да се предвиди тъй като всичко което се случва по света е планирано и си има причини, които ние не виждаме и не знаем за тях, преди всичко да е свършило. Възможно е, това да е исценирано само и само да затегнат мерките в световен мащаб или да прехвърлят световното господство на една новосъздадена държва в Близкия изток с излаз на средиземно море, ако се сещате за коя държава говоря :D
Друг вариант е след фалита и неспособността на амрика да се меси на отдени държави, да "възникне" конфликт или световна война, където ООН ще поеме цялата власт и след като войната свърши и милиони загинат, ООН ще организира световно правителство и ще ни оплетат в милиони закони и ограничения, разбира се за наша "сигурност".

Каквото и да са намислили подлогите, не е за наше добро, не е в наш интерес и е въпрос на време да се случи. Трябва час по-скоро да се събудим и да видим какво се случва около нас, защото колкото и да са много и колкото и да са лоши задколисните играчи, ние сме повече и те съществуват, само защото ние не знаем за тях! Единственото което можем да направим е да не им вярваме и да знаем за тях! Затова, ако искате да сте информирани, изключете телевизора и си включете мозъците!
Можете да погледнете и тази статия за Рептилите!


Ако Ви е харесало това, може да ми го върнете, като ми харесате страницата в фейсбук! 



Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!