Окупация или оглупация?


Здравейте, ако ме четете редовно, знаете, че гледам да не пиша по "актуални" проблеми, защото са маловажни и общо взето всяко чудо е за 3 дни и не искам неактуални теми в блога си. Но това с окупацията преля всякакви чаши, чак аз се издразних от малоумноста на хората. Толкова жалка картинка, осъзнавам, че масите са маниполирани, лъгани и контролирани по всякакъв начин, ама не вярвам, че може някой напълно да си изключи мозъка. Искам да разбера само едно, как може уж интелигентни същества като нас, да не мислят и 1 секунда преди да предприемат каквито и да е действия? Кой ще ми обясни кога точно българите спряхме да мислим? Ама толкова напълно, станали сме овце, управлявани от вълци, ама толкова малоумни овце, че вълците вече са сред нас, без овча кожа, крещят че са вълци, чуваме ги, ама не погледждаме да ги видим че са на сантиметри и вече си точат лигите. Е тази метафора определя точно какво се случва сега в България. Същите хора срещу които протестирахме преди месец, сега организират протести и ги подкрепяме...

Наистина не мога да разбера кога точно направиха масова операция на мозъци в София. 
То, че студентите са малумни като цяло си е едно на ръка, но тези които "окупират" даже не са студенти. Понеже нямам телевизор вкъщи, не чета никакви новини от никъде, разбрах за въпросната окупация преди 2-3 дни, защото майка ми ми се обади да пита дали ние във Варна протестираме. Разбира се тука няма такива щуротии, което показва, че проблем има явно само в София или проблем няма, но понеже всички медии са базирани в София, сензацията трябва да е там, за да има какво да дават по "новините". Във Варна протести няма, няма окупация, няма никакви подобни щуротии.
Та след като разбрах за въпросното чудо, разпитах аджаба какво се случва и от всичките хора които ми обясняваха, които уж са информирани, не разбрах тези "студенти" в София какво искат, за какво се борят. Аз съм сигурен, че редовния зрител на новините "всички гледни точки", дори не се замисля каква е целта на тези хора, чии интереси се обслужват. НЕ се пита как може 100 студенти да представляват останалите 24 900 студенти. Ами дори 200 да са протестиращите, останалите 24 800 очевидно нямат таква позиция, щом не протестират. Та, тези 100-200 студенти какво искат? Кой ги праща там? Имат ли си минимална представа какво се случва и кой ги провокира или са от този тип хора, тип "София"?
Какво е тип София? Бедни, но изключително превзети младежи, които се опитват да внесат малко "култура" в живота си, като се местят да живеят в София или ако са от там, никога не са напускали пределите на "града" си, мислейки че това им предава бонус точки "култура". Тези които още не са се преместили там, ходят по някакви малоумни изложби от техни колеги по "култура", което най-често представляват изключително културни глупости, които по света отдавна или са открити много отдавна или вече не са актуални, но нали в България всичко идва накрая, ние сега ги откриваме. Та тип "София" младежите, обикновенно се местят да живеят в най-голямото село, познато още като столица, защото "културата" в родните им градове не им достига. То въпроса е какво е въпросната "култура" за тях? Ако това е да се събират вечер по парковете или в морската да пушат трева и да обсъждат колко е скучно в малкия град и да си фантазират какво биха правили, ако бяха в София. Междувременно някой около тях кара скейт. 
Тези въпросните студенти тип "София", които са успели да се доберат до заветния "културен" град и са студенти там, единствената промяна която постигат с "окупацията" е да сменят мястото където се събират да пият бира. Тъй като ВСИЧКИ в София са алкохолици и наркомани и пият по парковете, сега са се преместили на Орлов мост. Сега вместо да седят по парковете, са се преместили там и това им е "Окупацията". Браво, смели БЪЛГАРИ! Надеждите ни за промяна са в малоумни студенти- алкохолици, които не знаят къде се намират, ама ще променят България! Хип хуп хурееей! Вече ще спа спокойно, като знам,че колегите ми от София, ще променят държавата. Бъдещето е в тях! Горко ни и тежко! Шайка "културни" алкохолици имат претенции да са много навътре с политиката и още по-дразнещото е, че има други хора извън кръговете им, които ги идоализират. 
Ако не ми вярвате на думите, спрете няколко човека от протестирашите и ги питайте как виждат "променена" България в техните очи. Ще се отчаяте от глупостите които ще изговорят, тези хора не знаят нито какво е геополитическото ни положение, нито кой дърпа конците в световен план и идеите им са толкова утопични, че всеки нормален, трезвомислещ човек, знае че това е по-скоро в сферата на фантастиката, отколкото приложима идея. Ще Ви кажат, че трябват работни места, по-добро образование, ново правителство и ала бала мантри, които всеки ден чуваме по телевизията. 
Понеже е много лесно да се посочат проблемите и всеки може да го направи, но никой не предлага решения. Е, аз ще предложа.

  1. Изключете си телевизорите и си включете мозъците, че са хванали прах вече!
  2. НЕ БЪДЕТЕ КОНФОРМИСТИ. Обмисляйте всичко което правите и всяка идея която подкрепяте.
  3. Напуснете София ведага и се върнете по родните си места. Нали искате развитие на България? СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ! Вашият град има нужда от ВАС!
  4. Не гласувайте. Това е най-малоумного действие което можете да предприемете, скоро ще публикувам статия "Защо НЕ трябва да гласуваме".
  5. Не гледайте, че другите протестират, не ги следвайте, не правете нищо "масово". Правете индивидуални неща, защото правителствата искат предвидими хора, като правите нещо което другите правят, Вие ставате предвидим, знаят всяка ваша стъпка, без туй ни подслушват, следят и т.н.
  6. Направете елементарно проучване на продуктите които купувате и спрете да финансирате фирмите на палачите ни!
А, междо другото, Ето как ционистките помияри разпалват цветните революции!Не намирате ли за странно съвпадението на всичките тези символи?
В Сърбия - ОтпорВ Египет - "Младежко движение 6-ти апртил"
В Бахрейн - "Младежи за свобода"
В България - "Окупирай СУ" - ( http://occupysu.org/ - сайта им със същото лого )

Много ще се радвам, ако един човек поне раздвижи една мозъчна клетка в главата си! А тези които не са съгласни с мен, моля не ме нападайте, защото не ме вълнува Вие какво мислите, обикновенно спорите без доводи, а само с "лични мнения", които не са подкрепени по никакъв начин. Не ми пишете, не ме интересува, живеем уж в демокрация, имам право да изразя мнението си, то е такова и ако не Ви харесва, направете си блог и ме оборете там! 

Ако Ви е харесало това, може да ми го върнете, като ми харесате страницата в фейсбук! 





Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!