Кога България ще се оправи?

На кратко- никога. 
По-подробно:
На 21 години съм към датата на публикуване на това. От както имам спомени, слушам как хората говорят, че трябва да се оправим. Разни истории с прехода, демокрация, Европейски съюз, сини, червени, леви, десни, евросубсидии... знаете за какво говоря. Българите сме народа с най-къса памет, може би. То не идваше цар да ни оправя, не беше НАТО, не беше Европейския съюз, не беше Бойко... всички ни
оправиха - много яко при това.
Какво разбирате под "оправяне"? То се повтаря като мантра, но никой няма и минимална идея какво иска. Само механично се повтаря едно "оправяне", дето все не се случва. Едни започват да протестират против правителството, други започват да протестират против протестиращите, трети просто протестират заради самия протест. Но никой не формулира това оправяне. Какви са критериите? Би трябвало критерий да са успелите държави, да се сравняваме с тях, но тука откривам един фундаментален проблем. Не знам кои са успелите страни! Определено САЩ е в дъното на личната ми класация, защото там хората определено не са щастливи. Всеки втори е сериен убиец, дела на самоубийствата е огромен, хората живеят за да гледат телевизия и да ядат фаст фууд, това за мене не е успех, не е успех, външният ти дълг да е повече от БВП на 95% от всички страни на света. Това означава, че америка дължи толкова, колкото са благата изобщо по света. Европа от своя страна, също не е цвете за мирисане, северна европа се е превърнала във Вавилон. Скандинавските страни са толкова изродени, че дори не искам да ги мисля. На първо място по самоубийства в света. Имат пари хората, ама няма какво да ги правят. Когато си напълно материално задоволен, но духовно осъкатен, ставаш прост изрод- като тях. Ясно е, че не трябва да се стремим към запада! Това не е довело до нищо добро. Историята ни показва, че Русия също не е пътя. 
Ами ето, това е проблема, че винаги искаме да сме като някого, а забравяме колко велики сме били. България е била империя. Били сме силни, могъщи, велики! Сега сме лизогъзци на западния кабал. Превърнаха ни в послушни роби-овце, които прекарват дните си оплаквайки се и гледайки сериали по Босфор ТВ! Срдният българин работи, колкото да не умре от глад. Доброволно робство! Всеки си натиска парцалите и работи за този дето духа, вечер след работа гледа БТВ новините - "всички гледни точки". Тоест казват ти какво да мислиш и в какво да вярваш! 
Докато отделят Тракия от България, ние можем само да се наредим на опашки пред паспортна служба и да си направим паспорти, ако искаме да ходим там, защото скоро няма да е част от България, но само това можем. Нямаме армия, нямаме глас. Знаете ли че българското знаме НИКОГА не е пленявано в битка!? Сега нямаме даже армия! Срам и позор върху всички ни! Срам и позор за нас, децата ни, предците ни! 
Междувременно, нашите ционистки приятели си прокарват злокобните планчета за Нов световен ред, където btw ние също участваме и то играем главна роля! Ако си спомняте за атентата в Бургас, познайте чия полиция разследваше в България- ХАМЕРИКАНСКАТА! Я, някой да ми каже какво прави американска полиция на Българска територия? Не сме ли суверенна територия? А, сега ще Ви кажа нещо, което го няма в медиите, сигурно няма много статии по въпроса, но въпростните евреи в автобуса, не бяха никакви евреи. Въпростните хора са блили палестинци, но тъй като евреите са окупирали страната им, за да пребивават там, трябва задължително да имат еврейски паспорти! Това доста променя нещата, предвид, че пак целият свят тръгна да ги съжелява и оплаква и подозренията върху тях отпаднаха на момента, все пак кой би пожертвал свои хора?  
Та, как да се оправим? 
Ами мога да Ви кажа първата стъпка само, тя е да си включим мозъците! Спрете телевизорите, изхвърлете ги! Не позволявайте на Босфор ТВ да Ви казва какво да мислите и не позволяайте да Ви информират! БОГАМИ НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ да Ви "информират". Тези хора искат послушни роби, нямат нужда от критично мислещи индивиди! Трябват ми еднакви роби, които да копират "звездите", които са нищо повече от шаблони, които трябва да следвате за да сте послушни и придвидими! Никой не е по-як от ВАС! Света е хубав, защото е шарен, защото всички сме различни, едни са слаби, други не, не може всички момичета да са руси, синеоки и слаби. Не може всички мъже да са мускулести, високи, с пари и т.н. Не може всички да се обличат еднакво и да мислят еднакво. Но днес точно това се наблюдава, всички се стараят да приличат на някого друг. Това е най-прекият път към това да не се "оправим" никога! 
България никога не е имала по-остра нужда от истински хора, не ядящи, гледащи телевизия роботи! Замислете се кои са наистина важните неща, информирайте се /не от медиите/. Интересувайте се, четете! И след като сте получили всичката тази информация, мислете критично и си изградете свое собствено мнение. Много е лесно да си пуснеш новините и да ти смелят цялата информация наготово, но тази информация представлява гледната точка на някои си. Този някой често има много различни интереси от обществените! Когато този някой стане основен източник на информация се получава ситуацията в България. СЪБУДИ СЕ! България има нужда от тебе, има нужда някокй да мисли и да предприеме нещо! Направи го в името на децата си, в името на родителите си, в твое име!!!

Погледнете също и :

Ако искате, можете да ме последвате във Facebook



Или да харесата фотографската ми страница., ще съм много благодарен на второто!


Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!