3 март- празнкът на псевдонационалистите

Честит трети март псевдонационалисти, изкарахте ли знамената от най-долният шкаф?
Сложете ги на терасата, за да не Ви обвинят другите псевдонационалисти, че не обичате достатъчно България! Ами да, как може на някоя си дата от годината, да не закачите шарен плат на терасите си, за да докажете пред други на които не им пука, че на ВАС Ви пука. 
Сега, защо 3 март е най-жалкият ден след 25 декември? Да се замислим за секунда, знам, знам че е трудно, но да го направим. Значи цяла година ни няма, но на 3 март ставаме съратници на Левски!? Сериозно? :D Хайде стига. В психологията има едно понятие "социално желано поведение" - тоест правиш нещо, защото това се очаква от тебе, не че го искаш или ти пука, просто всички го правят. Нещо като Коледа, Свети Валентин, така и 3 март, някакви хора правят нещо, щото други като тях го правят. Стаден инстинкт. И сега ще кажете, че на ВАС точно много Ви пука, аз ще Ви кажа, защо това не е така.
Има една тема която ми е втръснала още от преди 10 години, а сега съм само на 20- темата за турскоро робство и освобождението. C'mon! Да обичаш родината си, не означава да се заравяш в близкото минало и да мразиш другите народи. И то не предците на другите народи които също не са отговорни за това, а само политическият им елит, а мразиш напълно невинни хора, родени стотици години след това във вече друга дрържава, но на същата територия. Ок, обичате България, ами дайте тогава да направим нещо градивно. Спрете да пиете бира вечер в градската градина пред някой паметник на Левски, ами си намерете работа или направете нещо полезно. Да си родолюбец не значи да мразиш някой друг... След това, били сме под византийско робство, ама родителите Ви бачкат в Гърция, имали сме проблеми със сърбите, ама вечер слушате PINK TV и Шабан Шаолич. Сега сме под американско робство, ама няма проблем, нали не е Турция?!
Друго националистическо нещо- носталгията. Много ни става мила родината като идем в Германия или Англия - фалш! Ако толкова Ви е мила родината, стойте си тук и работете за общото благо. 
-Ами то, видиш ли, тука положението няма да се оправи, политиците са крадливи, нз кво има, затова сме на гурбет, иначе като България няма!
Ами драги ми емигранти, ако и по времето на робството всички отиваха някъде, щото, видиш ли, сме под робство и политиците даже не са българи, какво щеше да стане? ЛИЦЕМЕРИЕ, в България сме само като е на 3 морета... като останем на едно и всички багаме към Европа.

~Омразата към Турция~
Любимо, нека мразим съседите си, щото те са ни виновни за всичко. Докато вие злобеете за южната ни съседка, те се превръщат в една от водещите икономики в света. Една от най-големите армии в света, само Истанбул е 20 000 000 души и ако се изплюят веднъж в София, ще стане цунами. Вместо да измислим начин за свободна търговия със една от най-развиващите се икономики, ние като балхи се възпаляваме и ги плюем. Точно като стари бабички, свекърви, а на тях толкова не им пука, че на юг от Одрин, даже не знаят какво е България. ...Не им и пука! Що да им пука, някаква дребна държава от третия свят, дето ни мразят - ПХАХАХАХА! Мразели ни... ми мразете ни- бълхи.... Работата е там, че ние сме си още роби, не на тях, а мисленето ни е такова- робско, жалко и имаме манталитет на вечните жервти и вечно чакаме спасението отвън. То не е там, никой няма да дойде да ни спаси от нищо, ако сами не си помогнем и вместо да бягаме от България, може да запретнем ръкави и да свършим нещо полезно, вместо да мрънкаме като ощипани американски госпожици от далечния запад. 

Докато България е на прага на колапс, заради ЕС, който ни разграбва по най-бруталния начин, убива ценностите ни, децата на България са съвременни еничари, само че вместо Османската империя ги взема Европейската. Пробутват ни ГМО боклуците си за да ни тровят, нискокачествената си храна и малоумните закони, Вие продължавайте да се палите срещу Турция. На истинските поробители това им е много удобно и Ви им играете по свирката идеално добре. НАТО прилага геноцид над БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ но колко от Вас знаят? Дори не знаете за какво говоря, защото сте заети да закачате флагове по терасите и да пишете евтини статуси в фейсбук по повод празника. Колко от ВАС знаят изобщо за ТОВА
Колко от ВАС знаят какви са били идеите и ценностите на ЛЕВСКИ? Ще спра до тук...
Все пак да Ви пожелая весело празнуване днес, а от утре пак по старо му...

Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!