Лицемерие по западняшки

TO HATE, TO HATE, TO HATE...
Понеже често ме обвиняват, че съм хейтвал много, искам да отбележа, че да казваш истината за някого, който е убил близо половин милиард души, не е хейт, А КАЗВАНЕ НА ШИБАНАТА ИСТИНА!, ОК? ЩОТО ЛИЦЕМЕРИЕТО Е ВЗЕЛО ВРЪХ И НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГО КАЖЕ. (Няма да съм политически коректен, защото и това е лицемерие).
Какво е лицемерие? Ами лицемерие е, да отидеш на нов континент с готино местно население, което да избиеш до крак, да ограбиш земите им, малко оцелели да пратиш в резервати тип зоо парк и да домъкнеш милиони роби от Африка, върху чийто труд да градиш ЗЛА ИМПЕРИЯ, която да каза ,че еди кой си на другия край на света е диктатор и да правиш войни през два часа в името на "демокрацията"! Ето това е лицемерие по западняшки. Разбира се говоря за тъпите амриканци, за готините индианци и горките негри. Значи, страна, в която още има наказание "смърт чрез електрически стол" /САЩ/, да говори за свобода, демокраця и не знам си какво е толкова смешно, направо патетично. Страна, която поддържа незаконни затвори като този в Гуантанаму, където 99% от затворниците нямат присъди, няма да излезнат никога от там, живеят при нехуманни условия, измъчват ги, убиват ги и още какво ли не, без присъда, ми говори за демокрация, свобода и има претенции за цивилизованост. Единствената държава, която е пускала атомни бомби срещу невинни граждани, да говори за демокрация? 
Да видим какъв пример за демокрация ни дадоха през 21 век. Решиха, че Садам Хюсеин е диктатор и Иракчаните имат нужда от демокрация, затова какво направиха? Съсипаха цялата инфраструктура на страната, бомбардираха болниците, хангарите със зърно, блокираха малкото останали пътиша, изпепелиха половината градове и всички фабрики, ОБГАЗИХА НАСЕЛЕНИЕТО С БЯЛ ФОСФОР(!) и  накрая наложиха ембарго за внасянето на лекарства в страната?! WTF!!! ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ? След като след години на унищожение и геноцид, заловиха "диктатора", напълно "демократично" го екзекутираха И ИЗЛЪЧИХА по телевизията наживо! Няма ли военен съд, международен съд и някакви пообни неща? Те ли решават кой да живее и умре? Какво демократично има в това? А, Афганистан? Наложиха на бедните хорица да произвеждат мак и хероин, който после продават на тъпия си народ! Те пр(е)(о)дават народа си дори, не им пука даже за своите си! А Виетнам? 3 милиона слабовъоражени виетнамци са загинали от американски ръце. Да броим ли всички загинали от глад африканци, пак заради външната политика на САЩ? Да броим ли всички загинали от Рак и други болести заради отровите с които ни пръскат, заради флуора във водата който ни слагат, заради ГМО продуктите които създават и ни пробутват? А милионите индианци и негри? Айде някой да направи приблизителна сметка колко горе-долу са жертвите на САЩ само за 20 век? Може ли да бъде изчислено или калкулаторите нямат толкова знаци? Следващия път като гледате американски филм, където САЩ спасяват света - плюйте на лицемерието им!

Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!