Защо е важно да сме информирани?

Как това, че съм информиран по темата за тайните общества ми помага да се предпазя от влиянието им върху мен? 

Автор: Тенчо Тенев, ама не аз, а адаша!
Напоследък темата за тайните общества, в частност илюминатите, нашумява все повече сред масовото общество. Превръща се в тенденция тийнейджъри, които дори не знаят значението на тази дума, нито от къде идва и какво стои зад нея, да се снимат с триъгълнообразни фигури пред очите си, да си правят татуировки с пирамиди по тялото и какви ли не абсурди. Едва ли не, това се превръща в мода... 
Забелязвам, че всеки започва да се прави на открехнат по темата, има хора които разбират същността на всичко това, но има и друг тип - такива, които отричат, а дори и да допуснат, че има нещо такова питат - "Добре, какво можем ние да направим по въпроса?" Отговорът е - НИЩО! Да, ти, който си задаваш този въпрос не можеш да направиш нищо, за да спреш дейността на илюминатите, но можеш друго, можеш да се предпазиш от тях, можеш да предпазиш близките си, децата, приятелите си дори... Всичко, което се изиксва от теб е наистина да се изправиш срещу проблема очи в очи, а не да го отричаш защото не ти изнася! Системата е такава каквато е, нито аз, нито ти ще я променим, няма и нужда, представи си, че обществото ни е кула от карти, ние сме най-долу, те са най-горе. Ние имаме силата да съборим кулата, защото тя се крепи върху нас. Ние сме основата, ние сме енергийният източник. 

Пределно ясно е, че медийната пропаганда е едно от най-мощните средства на илюминатите, чрез телевизията те контролират мислите, чувствата, емоциите, та дори действията ти! Скрити симоли в рекламите, грешен модел на поведение, който се налага чрез филми, песни и клипове, рекламите с отровни храни, които те изкушават да си купиш и още, и още, и още... 
Трябва да проумееш, че ти преди всичко си човек с разум и свободна ВОЛЯ! Избора е в главата ти, ти си този, който избира как да протече собствения ти живот!
И не, не казвам, че трябва да си купиш най-новия модел телевизор с който да избираш, кое предаване в кой момент да почне по телевизията, за да го гледаш, а казвам, че ТИ имаш правото да избереш дали да гледаш телевизия, за да ти промиват мозъка, или да спреш веднъж завинаги! Може би това изглежда невъзможно за теб в момента, но се иска съвсем малко ВОЛЯ, нещо което също се подтиска с цел от медийната пропаганда. 

В момента например по българската телевизия се върти реклама за някакъв кредит, която е следната: 
На някакъв човек му се явява проекция на самия него от бъдещето, видимо нещастен и му казва, че ако той не промени настоящето си, то в бъдеще ще е лишен от море и карта за фитнес, а за да предотврати това най-лесното решение било да вземе кредит... 


Аз ли съм единствения който осъзнава каква ОГРОМНА ГЛУПОСТ е това? Направо съм изумен как хората гледат подобни неща с най-голямо спокойствие, че дори и се възползват от подобни "услуги".
Това ли е възприемането за пълноценен живот днес? Да отидеш на море и да имаш карта за фитнес? Нима човек не може да живее и да е щастлив без тези 2 неща, които до голяма степен са просто едно удоволствие? Разбира се, че може, разбира се, но какво се опитват да втълпят в главите ни всъщност? 
Вземи кредит, за да отидеш на море и да си купиш карта за фитнес, че ако не го направиш ще си нещастен, ще си по-малко човек от другите и няма да живееш добре, а с кредита перфектния живот ти е уреден - идилия. 
Факта, че по този начин ставаш РОБ на банка никой не го споменава в рекламата обаче... 

Спорил съм с много хора, които казват, че предпочитат да не се "вглъбяват в тези неща" и да са позитивни, като само с позитивизъм ще елеминират проблема... ДА БЕ!!! Това, че си избрал да си овца, която си затваря очите пред истината не означава, че тя не е там и не влияе на живота ти, означава просто, че ти си един кон с капаци и нищо повече. Позитивизма ти и това, че избираш да не се образоваш по темата няма да спре:
-Chemtrails, които ежедневно тровят теб и близките ти, бъдещите ти деца, бъдещите ти
внуци.. 
-Повишената смъртност причинена от рак, именно заради отровите в храните... като аспартам например, който все по-масово се консумира.
-Разврата, който медиите сеят в обществото.
-Манипулирането на общественото мнение.
-Затварянето на фабрики.
-Рушенето на околната среда ... и още, и още, и още. 

Пак повтарям, да си затвориш очите не означава, че си позитивен! Означава, че си избрал да останеш невеж. И ако до преди невежестта е била злато и израза "блажени са невежите" е важал, то сега реалността е друга. Избери да си човек, а не марионетка, избери да се съпротивляваш, не да се предаваш, но най-вече - избери да си господар на собствените си действия преди да е станало късно, преди да си се превърнал в поредната, разхождаща се развалина! 

Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!