Честита Баба Марта!


Честит първи март, нека езическите празници започнат от днес с пълна сила! Предлагам да се съберем в морската и да започнем да тичаме около най-старото дърво по обед, какво ще кажете? 
Днес 1-ви март в България /официално християнска държава/ отбелязва "Баба Марта" - езически празник. Ето тука всички баби, майки и псевдонационалисти скачат срещу мене, че това е един хубав, светъл БЪЛГАРСКИ обичай, ала бала... 
Без значение националната Ви принадлежност и тов как се чувствате ВИЕ, без нзачение колко е засегнато егото ВИ, Баба Марта е езически празик. Значи, на Коледа и Великден сте най-праведните християни, на 1-ви март сте най-ревностните езичници, а после се смеете на циганчетата, че празнуват всички празници- лицемерие и жалост. Поредният булшит, за който никой не се замисля, а просто "празнува", защото "всички така правят". Ами спрете да четете, пиша го за гората които не правят нещо просто зашото и другите така правят. Овцете вън от блога ми! Без туй не гоня бройка.
За останалите да четат, нека разгледаме Пижо и Пенда. Самите им имена очевидно не са много разпространени. Произходат им не е славянски, а български. Това трябва да е знак колко точно древен е ритуала. Пижо е бял, Пенда е червена. Тези два цвята са с дълбоко окултно значение. Червеният цвят е кръвтта, сещайте се коя, а тази въпросната кръв е символ на женската енергия, енергията на пролетта, която дава живот. Пижо пък е бял...сещайте се. Единия носи Ян енергията, а другия Ин енергия. При взаимодействието им се ражда живота. Не е ли това символа на пролетта, новият живот? Както Ин съдържа част от Ян, то и обратното е валидно, вижте как Пижо има червени кончета и Пенда има бели, точно както Ин и Ян.
Почти всички, всъщност не се сещам за изключения, са на сексуална тематика. И не защото древните са били толкова перверзни, а защото наистина това си е някак важно. Цялата символика на Пижо и Пенда е сексуална и симсолизира плодородието, което идва с пролетта. 
Интересен факт, до преди няколко хиляди години, на всички жени по света са имали менструален цикъл едновременно. На еди ни същи ден, синхронизиран с лунните цикли. Не, на този ден не е имало масови убийства, защото тогава женската енергия определено не е била объркана и злобна като на днешните жени. Това е било нещо нормално, от което хората са се възползвали за добро. Днес жените в цикъл са нещо като котка в чувал, защото енергията им е объркана, неразбрана и не резонира с земята. Всъщност жените са жертва. Представете си да имате много енергия във Вас, но да няма къде да отиде, повечето мъже сигурно разбират за какво говоря. Преди хиляди години не е имало антени, излъчватели, телефони, телевизори, ел. кабели навсякъде, всестранни електромагнитни излъчвания и такива щуротии и единствените енергийни полета са били тези на Земята. Нещо като естествен интернет, където всички живи същества са били свързани, нещо като филма Аватар. Днес не е така, плуваме в пумия от ел. полета и излъчвания. Това разбира се пречи на синхрона помежду ни, затова има толкова агресия, войни, неразбиране и на жените не им идва едновременно. Сексуалната енергия у хората е неверояно объркана, нарочно разбира се. Представете си, че имате 7 енергийни ценъра в тялото, които за да работят правилно, трябва да са в баланс, сега си представете, че само 1-2 са засилвани всеки ден а другите са отслабвани. Получаваме дисбаланс. Това става чрез всякакви реклами, порно, филми, музика, всичко носи сексуален заряд. Така и най-невинни мартеници и подобни езически символи носят сексуален заряд, с разликата, че в миналото както казах ги е нямало всичките тези секс, информационни и ел. полета. Тоест сега си представете как като закичвате мартеничка на малкото си дете, какво послание му давате, а баба Ви? :) 
Темата за сексуалната енергия е много дълга и обширна и ще я разгледам друг път, следете блога!


Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора! 


Коментари

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!