Какво се случи с 2020 и защо бе толкова ужасна?


2020 - задушаващата година

Сега към края на годината 2020г. изглежда като лош ден на работа, прибираш се скапан и жена ти те пита "как беше"? На теб не ти се говори, сядате да вечеряте, изпиваш чаша вино и като започнеш да говориш за деня ти, не можеш да спреш.


Не можеш да спреш, защото искаш да анализираш всичко, което се случи. 

2020г. беше задушаваща във всеки един смисъл - и буквален и преносен. Ето защо ни се стори, че е бекрайна. Помните ли как започна със смъртта на Коби Брайант през януари? ... струва ми се че беше предното десетилетие. Кой да предполага, че само след няколко месеца света ще се промени напълно.

Всичко се завъртя около Ковид паниката и страха от непознатото, след това всичко  се фокусира върху затварянето и липсата на респиратори в болниците.

Само да напомня, че тогава сценария се въртеше около препълнени болници и липса на легла, имаше "трупове" в черни човали по коридорите. Интересно как при 20 пъти по-малко случаи, болницие бяха "пълни", а сега при 20 пъти повече "болни", никой не говори за препълнени болници.

Изведнъж Ковид истерията беше поставена на пауза, за да може всички да се вълнуваме от смъртта на Джордж Флойд и движението "Black lives matter" с лозунг "Не мога да дишам". 

Колко интересно, нали? Точно през 2020 да имаме фразата "не мога да дишам", само че в друг смисъл. Сами можете да се сетите, че това изобщо не е случайно. 

Веднага след това се върнахме към Ковид истерията и обсвебването с маските. Маските, които ни пречат на всички да дишаме. Маските, които така и не доказаха че помагат, но са задължителни! Нищо, че вредата от носенето на маска цял ден е в пъти по-голяма от предполагаемите ползи.

Така и не се доказа, дали помагат, дали спират вируса (всъщност ако помагаха, защо още има локдауни хаха), но медията измести фокуса и вече никой не дискотира, дали помагат или не. Маските просто се носят и точка. 

Това с иместването на фокуса е доста интересно! Ще обобщя набързо как се сменяше лаутмотива, за да усетите колко е нелепо!

  1. Появи се вирус в Китай, даваха кадри от умиращи по улицата хора, камиони с трупове и невиждани локдауни. Тука се чудехме как може да ги затворят, но там може щото е коминузъм и ги управляват с желязна ръка! Бяхме изумени как може да има толкова крайни мерки за някакъв си грип! Също и колко е успешно комунистическото им правителство и строи болници за 24 часа. Яко, а? Чак да ти се преиска и ти да живееш под комунистическа диктатура.
  2. Вируса стигна Италия - даваха кадри от препълнени болници, нямаше респиратори и затвориха Италия. Още ни се струваше крайно и далечно това затваряне! Страха почна да се прокрадва и при нас. 
  3. Започнаха ежедневните брифинги и като нещо ново и страшно, всички се залепиха за телевизорите. Повтаряше се като мантра (или програмиращо съобщение) "да изравним кривата". Помните ли го това? Къде отиде, беше толкова модерно?!


  4. Превърнаха спортните зали във временни болници, търсихме трескаво човали за трупове, защото страшната болест покосяваше всеки заразен! Разбира се кадрите със спортните зали трябваше да се покажат по Тв-то на всяка цена. 
  5. Изкуствено създахода дефицит на маски. Като го няма го искаш. Превърнаха маската в нещо търсено, желано и привилегия. Маските спасяваха животи. 
  6. Ковид се появи в повечето европейски страни - по 1-2 случая де, но при нас още нямаше. Нямаше, докато на 7-ми март не казаха че ЕС ще отпуска средства на всички засегнати държави. На следващия ден вече имахме първия болен! 
  7. При 10-20 заразени с кашлица затворихме държавата, изплашихме до смърт народа и ... сложихме КПП-та на изходите на градовете. Трябваха декларации за да се излезе от града. Шефа ти трябва да се разпише, че те пуска да излезеш от града. Нищо, че родителите ти може да живеят в близкото село и да разчитат на теб за храна и лекарства - не може да отидеш да им ги занесеш! Също не можеше да минеш през градинката пред блока за по-пряко, защото парковете бяха оградени с полицейски ленти и глобаваха 80 годишен дядо, че е седнал да си почине навръщане от магазина, сам в парка.
  8. За 6-ти май махнаха КПП-тата, които са най-големия абсурд в "демократичната" история на България. Дойде и лятото. Драмата беше как да ходим до Гърция - правеха се тестове, купуваха се отрицателни, правеха се семейни и какво ли не. 
  9. Цяло лято всички си живееха живота, протестираха десетки хиляди на едно място. Половината българи бяха в Гърция, другата половина по родното море, но всички бяха някъде. Всички пътуваха и се веселяха и ходеха по дискотеки, ресторанти, протести, но имаше по 100 случая на ден. Така си мина цялото лято - без маски, без ограничения и без вируси.
  10. В момента в който приключи лятото, всички се прибраха от летния купон, сложиха маските на открито (за 1 ден) и засилиха контрола върху носенето им на закрито. Тогава случаите изведнъж скочиха и се увеличиха 10 пъти.
  11. Лайтмотива стана ваксината. Вредна ли е, не е ли? Това ви е прясно и няма да задълбавам.

Изборите в САЩ си заслужават отделен списък с постигнати цели, там връзката с вирОса е очевидна, но нека не задълбаваме. Ще има отделна статия.

Накрая какво се оказа? Няма човали с трупове, няма нужда от полеви болници в спортните зали. Има 100 пъти повече случаи, но още има капацитет в болниците. :)

И така непрекъснатите локдауни и ограничения бавно задушават малкия и средния бизнес, оставиха милиони без работа и с безкрайни дългове към притежаваните от Елита банки. 

А, докато пиша тези редове, Коледа беше напрактика отменена в много държави по света. Единственото време, в което семействата наистина се събират и е най-чаканото време от възрастните, когато някой все пак им обръща внимание. Докато отменяме Коледа, последните останали граждански и човешки права също биват задушавани и буквално отменяни. Последните искри свобода се задушават под мръсното Ковид одеално, разстилано от политиците, които уж представляват нашите демократични интереси. 

Тъй като не съм вирусолог, нито дори лекар, не мога да кажа от позицията на учен дали Ковид е наистина толкова опасен, колкото го представят, нито дали ваксините са опасни или не. Това, което мога да кажа е, че обществото и цивилизацията ни направиха остър завой към световна, тоталитарна и антиутопична система по всеки възможен начин. 

Първо "пандемията" напълно промени ролята на правителствата и нивото им на намеса в личния живот. Всъщност в момента, в който вируса излезе от Китай, изведнъж, координирано, назначиха по едно здравно лице, което да стане лице на пандемията. В България това бе Мутафчийски, в САЩ Фаучи (нарочно не им пиша титлите, защото не ги заслужават). 

Тези от никого неизбрани, недемократични фигури, открито се хванаха за препоръките на СЗО, притурка към ООН, въпреки, че финансирането им идва главно от Китай и от Бил Гейтс (след като Тръмп им спря финансирането).

Получи се топла връзка между ООН (наднационална организация) и тези неизбрани, недемократични фигури. Топла връзка, която заобиколи напълно избраните, демократични правителства. Чрез тези неизбраните, СЗО получи дефакто контрол върху почти всички правителства и безкрайни логични и нелогични "мерки" започнаха да се въвеждат координирано. И случайно или не, тези мерки изглежда сякаш са специално правени за всяка държава, че да отслабят иконимически, психически и всякак най-добре народа ѝ.

Медиите

Нищо от това нямаше да е възможно без ПЪЛНОТО съдействие на медиите, които не са спирали за миг (освен покрай смъртта на Джордж Флойд) да ни занимават с огромната си медийна кампания за всяване на страх и терор, докато задушават всяко рационално мнение, което не е в унисон с медийния план - справка Доцент Мангъров.

Всъщност оригиналната задачата на Медията, преди ковид, бе да създаде културата на ненаситния консуматур. А сега се превърна в чудовището на 21 век. Медията - пропагандната машина на Елита от 2020г. има нова задача - да всява страх и паника, омраза, разделение и безприкословно подчинение на "мерките". 

Дори "развлекателната индустрия" се превърна в басейн с токсични отпадъци, който буквално се излива от телевизора във всеки дом и всяка душа. Казвам дори, защото до сега се занимаваха главно с развращаване на хората и деградиране на морала. Е, още го правят, но се включиха и те към ковид пропагандата. Всички западни "звезди" започнаха в един глас да ни говорят колко е важно да си седим вкъщи.

Тази година илюзията, че медията е източник на справедлива и безпристрастна информация просто се изпари. Технологичните гиганти като Фейсбук, Гугъл и Ютюб наложиха безсрамна цензора, докато масово промотираха крайно съмнителна "информация". 

Но, познайте какво НЕ цензорираха - "Cuties", филм който възхвалява сексуализацията на деца. 


Интересно, че примиерата е на 09.09.2020. - както и да е :) 

Преди всеки можеше, ако желае да се дистанцира от медията и просто да игнорира изсипващите се лайна от екрана, но през 2020 медията дори назначи новия стопанин на Белия Дом. На всичкото отгоре, локдауните им дойдоха супер, тъй като почти всички бяха заключени вкъщи 24/7. Идеално за гледане на телевизия, нали? Особенно, когато очакваш новини за Ковид. 

Медията се справи и с единствената по-сериозна конкуренция - събиранията и семейството.

Всъщност чрез събиранията с други хора, културата и религията се формира идентичността на човек. Така се формира и ценностната система, а те действат като противовес на медината пропаганда. 

Драстичните мерки на 2020г. наложени с полиция на места (ако помните КПП-тата), разделиха семейства и общности. Хората бяха атомизирани - всеки сам за себе си, заключен вкъщи и насърчаван да не се вижда с близките си дори. Всъщност фундаментални човешки нужди и ценности бяха потъпкани - нуждата да се социализираш, да се виждаш с други хора. Стигнаха дори до там да измислят алтернатива на ръкостискането.

Да споменем ли новото "образование"? Дето се вика тъкмо се научиха че "вирОс" се пише с "У" и излезна нов "щаН"...

Чрез всички тези "противоепидемични мерки" Елита постигна това (до тук):

  • Масово обедняване на обикновенния човек, за сметка на мегакорпорациите.
  • Разрушаване на психическото здраве на милиони. Виждаме как всички откачиха.
  • Настоиха хората едни срещу други по всички теми - Има или няма Ковди, опасен ли е или не, за или против ваксините, за или против маските, мерките. Тръмп или Байдън и т.н.
  • Превърнаха хората в доносници от комунистически стил - снимаха "нарушители" решили да заведат децата си в парка, появиха се снимки на хора без маска в автобуса или някой магазин. 
  • Разбиха безброй семейства.
  • Разрушиха почти всички сакрални човешки ценности, дори религиите (освен сатанизма де...).
  • Унищожиха всяко алтернативно на медията мнение, като го маркираха като "фалшива новина" и го цензорираха. 
  • Използваха раса, религия, цвят на кожата, политическа принадлежност да манипулират нагласите ни с лекота. Например въпреки, че свободомислещите и нормални хора в САЩ подкрепят Тръмп, той промотира ваксините. :) 
  • Деморазлизираха хората, като замениха истинското щастие с измислено, онлайн щастие.
  • Засилиха присъствието на технологичните гиганти в живота на всеки. Да не говорим, че дори децата учат благодарение на Гугъл. Масово се "работи от вкъщи", благодарение на Гугъл, Зуум и други.
  • Това пък доведе до събиране на невиждано количество информация за всеки един от нас.
  • Също се засилиха всички негативни последици от социалните мрежи - депресии, антисоциално поведение, разрушаване на морални устои, създаване на фалшиви идеали и т.н.
  • Напечатаха се едни трилиони, които раздадоха на корпорациите и дадоха заеми на държавите, вкл. и България. Заеми, които никога няма да можем да върнем.
  • Видяха, че само чрез медийна истерия успяха да сложат под домашен арест 2 милиарда души. Без пушка да гръмне. И без особенна съпротива.
  • Отнеха гарантирани от конституциите права и свободи.

На кратко има война на няколко фронта срещу човеществото и по-точно срещу човещината. Война срещу хармонията и нормалността. Създавайки поколение от неграмотни хора без истински ценности и традиции. Медийната пропаганда ще формира следващите хора. Ще формира послушни, атомизирани роби, но роби с маски. :) 

Направи ли ви впечатление, как дни преди коледа Европа спря полетите от и до Англия, заради "нов щам" и 2 дни по-късно имаме сделка за Брекзит? Колко интересно съвпадение - 10 дни преди Англия окончателно да излезе от ЕС без сделка, нещо за което се борят от почти 5 години, изведнъж намери решение. За да е още по-ясно ще направя времева линия:

  1. Остават 10 дни до 2021, все още нямаме сделка.
  2. Появява се "нов щам" и ЕС спира всички полети от и до Англия 2 дни преди Коледа.
  3. Ден по-късно имаме сделка за Брекзит.
  4. Новия щам не е толкова страшен и веднага отваряме всички полети за Коледа. 

По Коледа наистина стават чудеса!  

Та, цялата работа покрай вируса е такава! :)

2021

Все пак има и нещо положително - 2020г. е към края си и доста хора успяха да се събудят и да видят, че сме жаба в гореща вода.  Тези хора разбраха, че свободата не е някаква идея за нещо, което си съществува, а нещо за което трябва да се борим всеки ден. Осъзнаха, че има сили, които никога не са спирали да се борят за отнемането ѝ.

В крайна сметка вируса ще си отиде, но това което ще остане след него ще бъде ужасно, а ситуацията критична. 

През 2020г. бяха наложени убийствени за свободата и психиката мерки. Те бяха посрещнати с аплодисменти вече от 21:00ч. Тези мерки бяха наложени за борба с пандемията, а те един ден ще си отиде и ако дори малка част от тези мерки останат, ще бъде наша отговорност да си върнем ВСИЧКАТА СВОБОДА, КОЯТО НИ БЕШЕ ОТНЕТА. В противен случай ще се спуснем по безкрайната спирала на робството.

Ако всичко това все пак е било наистина зарди пандемията, ето какво трябва да видим през 2021г.:

  1. Премахването на всички ограничения за сабирания на хора;
  2. Безусловното отваряне на всички бизнеси - кафенета, ресторанти и всичко, което беше ограничено през 2020г.;
  3. Премахване на всички изисквания за носене на предпазни средства - маски, дезинфектанти, социална дистанция и др.;
  4. Пълно отдръпване на правителствата от личния живот на хората;
  5. Премахване на всички ограничения за пътуване, включително и тестовете;
  6. Изкореняването на доносническата култура и срама от "неспазване на мерките";
 Ако всички тези неща не бъдат премахнати през 2021г., ще загазим наистина. Поради тази причина трябва да бъдем изключително бдителни и да се уверим, че всяко едно право и свобода, които бяха отнети, ще се въстановят изцяло!

Всички права са запазени, не копирайте статията или части от нея без съгласието на автора! Благодаря!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Съществуват ли рептили и сред нас ли са

Хубави места във Варна, които трябва да посетите

Катакомбите под Варна за които не знаете!